Skip to content
Upcoming

Nike Air Fear of God 1 komt in 2 nieuwe colorways

27 mei 2019 16:08
Nike Air Fear of God 1 komt in 2 nieuwe colorways

Nike en Fear of God blijken nog niet klaar te zijn met het uitbrengen van nieuwe colorways van de Air Fear of God. Er zijn 2 nieuwe colorways onderweg van de ‘Air Fear of God 1’.

De Nike Air Fear of God 1 is een samenwerking tussen Nike en Jerry Lorenzo, oprichter van het merk Fear of God. Het model is een high-top sneaker. Eerder kwam er op 15 december een zwart/witte colorway uit van dit model. Niet veel later volgde er ook een witte colorway. In eerste instantie ontkende Jerry Lorenzo de geruchten over 2 nieuwe colorways. Toch zal het gewilde model binnenkort uitkomen in een ‘Orange Pulse’ colorway en een groene ‘Frosted Spruce’ colorway.

De details

De nieuwe colorways bevatten over een ademend bovenwerk gemaakt van mesh. Voorheen werd er gebruikgemaakt van nylon en suède. Wel beschikt de sneaker over opvallende, kenmerkende details zoals de TPU kooi, vetersluiting, ritssluiting en een dubbel gestapelde Zoom Air Unit. Ook beschikt de Air Unit in de hak over een blauwe kleur.

Op zaterdag 1 juni, om 10:00 uur, zullen beide colorways uitkomen via nike.com. Aan de nieuwe colorways hangt een prijskaartje van €350,-. Om op de hoogte te blijven van opkomende releases houd je onze releasekalender in de gaten.


Air Fear of God
Air Fear of God

Nike Air Fear Of God 1 'Frosted Spurce'

AR4237-300 · Prijs vanaf €510,-

Naar alle aanbieders

Air Fear of God
Air Fear of God
Images by Nike

Nike Air Fear Of God 1 'Orange Pulse'

AR4237-800 · Prijs vanaf €553,-

Naar alle aanbieders