Skip to content
Upcoming

Nike Adapt BB in een ‘Dark Grey’ colorway

28 maart 2019 13:17
Nike Adapt BB in een ‘Dark Grey’ colorway

Na de eerste populaire Nike Adapt BB is er een opvolger onderweg. Dit keer in een gloednieuwe colorway op hetzelfde model. We zagen eerst de Nike Adapt BB in een zwart/wit colorway gecombineerd met blauw. De nieuwe variant komt met een combinatie van ‘Dark Grey en een multi-colorway optie. De releasedatum van de iconische Nike Adapt BB is op vrijdag 19 april.

De eerste Nike Adapt BB maakte zijn debuut in januari. De sneaker heeft een opmerkelijk detail wat in de vetersluiting zit. Dit kan worden aangetrokken door een power-knop. Door de app op je mobiel kon je zelf aanpassen hoe strak je de sneaker om je voet wilde hebben. Toch heeft de nieuwe Adapt BB innovatieve stappen gezet.

Ben je benieuwd naar het eerste model van de Nike Adapt BB inclusief een review van ons? Check dan de video hieronder.


De details

De iconische Nike Adapt BB is een sneaker met een gloednieuwe techniek. Ook de nieuwe variant heeft dezelfde werking als de vorige. Toch heeft het een nieuw detail naast de nieuwe colorway. Je kan ook de knoppen in de midsole aanpassen naar verschillende kleuren. Hierdoor kan je de sneaker een beetje personaliseren naar je eigen zin. Dit kan ook weer via de app op je mobiel. Het model is exact als de voorganger, maar wel in een ‘Dark Grey’ colorway. Deze kleur komt vooral terug als detail op de sneaker zoals de midsole. Het Swoosh logo is weer aanwezig op verschillende plekken. Die zie je op de midsole, aan de zijkant wat we normaal gewend zijn, op de tong en aan de achterkant van de sneaker. Wil je op de hoogte blijven van de release? Check dan de releasekalender.


Nike Adapt BB 'Dark Grey'

AO2582-004 · Prijs vanaf €359,-

Naar alle aanbieders
Nike Adapt BB
Nike Adapt BB
Nike Adapt BB
Nike Adapt BB

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox