Skip to content
Upcoming

Nike Adapt BB 2.0 dropt binnenkort in een Tie Dye colorway

19 april 2020 19:51
Nike Adapt BB 2.0 dropt binnenkort in een Tie Dye colorway

Nike heeft de Adapt BB een tijdje geleden gedropt, en heeft nu alweer één op de planning staan, de Nike Adapt BB 2.0! Dit keer helemaal in de trans van de lente! Je kan dus een kleurrijke sneaker verwachten. De basketbalschoen staat bekend om de automatische vetersluiting, maar niet alleen dat is de show steler. De nieuwste zal komen in een Tie-Dye colorway, helaas is nog niet bekend wanneer maar dat zal niet lang duren.

Nike Adapt BB 2.0 Tie Dye | BQ5397-100

Het lijkt wel alsof Nike heen en weer is gegaan met de tijd, want de sneaker zelf geeft een behoorlijke futuristische look. Maar met de colorway lijkt het net alsof ze terug zijn gegaan naar de jaren ’70. Er is namelijk gebruik gemaakt van een Tie Dye bovenwerk. Dit jaar is de Nike Adapt BB 2.0 behoorlijk omhoog gegaan en trekt hij zeker de aandacht. De automatische veters is niet het enige wat de sneaker bijzonder maakt, Nike heeft namelijk gekozen voor een universeler ontwerp dat perfect gaat zijn voor het dagelijks gebruik.

De Tie Dye bezit van een witte mesh die het grootste gedeelte van het bovenwerk bezit. Op de voorvoet van de sneaker zit een behoorlijke swoosh die de ogen trekt. Onder het gaas zie je voorzichtig het Tie Dye effect. Blauwe accenten vullen het perfect aan, doordat ze vallen over de rubberen zool en overlays.

Release info

Helaas is er nog geen releasedatum vrijgegeven, maar die zal snel volgen. Hij wordt namelijk in 2020 verwacht, en hoe perfect zou het zijn als je ze nog kon dragen tijdens het lekkere weer? Wil je er als eerste bij zijn, houd dan onze releasekalender in de gaten.


Images by: Nike