Skip to content
Upcoming

De nieuwe Nike Adapt Auto max ‘Grey’ dropt vrijdag 8 mei 2020

7 mei 2020 20:05
De nieuwe Nike Adapt Auto max ‘Grey’ dropt vrijdag 8 mei 2020

In maart verscheen er een foto van een nieuwe sneaker die onderdeel uit maakt van de Nike Adapt lijn. Natuurlijk hebben we het hier over de Nike Adapt Auto Max ‘Grey’. Wij hebben goed nieuws voor jou, want morgen, vrijdag 8 mei 2020, zal de sneaker releasen.

Ondertussen kent iedereen Nike Adapt wel. De sneakers zijn zeer futuristisch, maar staan vooral bekend om het feit dat hij zichzelf kan strikken. In februari debuteerde de eerste colorway en onderhand zijn er al meerdere colorways verschenen. Nike vond het nu tijd voor wat anders en besloot om met de Nike Adapt Auto Max te komen. Ook deze sneaker trekt ook zeker de aandacht.

Nike Adapt Auto Max ‘Grey’ | CZ0232-002

Als we gaan kijken naar de sneaker zien we allereerst dat het bovenwerk is gemaakt van neopreen materiaal. Normaal gesproken wordt het bovenwerk gemaakt uit meerdere stukken, maar het viel ons op dat dit niet het geval is bij deze sneaker. Hier is het bovenwerk uit een geheel gemaakt. Ook zijn er meerdere 3D vormen te vinden, omdat de electronica van het zelf strik systeem verborgen moet worden. Verder is het bovenwerk verwerkt in een grijze kleur, terwijl de hiel een felle neon oranje kleur heeft gekregen, waardoor de sneaker nog meer aandacht trekt.

Op de sneaker is natuurlijk ook genoeg Nike branding te vinden. Zo zie je op de zijkanten de kenmerkende Swooshes en op de tong is ‘Air Max’ branding te vinden. Dit komt omdat er in hak ook een Air Unit is verwerkt. Rondom de Air Unit is overigens de neon oranje kleur terug te vinden.

Morgen is het vrijdag 8 mei 2020 en dat betekent dat de Nike Adapt Auto Max ‘Grey’ zal releasen om 09:00u ’s ochtends via Nike. Aan de sneaker zal een prijskaartje komen te hangen van €400,-. Check onze Releasekalender voor meer informatie en scroll naar beneden voor foto’s van de sneaker.


Nike Adapt Auto Max 'Grey'

CZ0232-002 · Prijs vanaf €510,-

Naar alle aanbieders
Nike Adapt Auto Max
Nike Adapt Auto Max
Nike Adapt Auto Max
Nike Adapt Auto Max