Upcoming

Het Nike Adapt Auto Max model komt in een ‘Berry’ colorway

19 juli 2020 12:38
Het Nike Adapt Auto Max model komt in een ‘Berry’ colorway

Nike blijft zijn futuristische Adapt lijn maar uitbreiden. Er zijn foto’s opgedoken van een nieuwe colorway op het Nike Adapt Auto Max model, genaamd ‘Berry’. Ook deze colorway is er eentje waarvan vele mensen nogmaals zullen omkijken!

De sneakers van Nike die onderdeel uitmaken van de Adapt lijn beschikken over een zeer innoverende technologie. Je hoeft namelijk helemaal niet zelf je veters te strikken. Hij past zichzelf aan, aan de vorm van je voet. Zo heb je altijd een comfortabel gevoel wanneer je loopt. Het wordt allemaal bediend door middel van de Nike Adapt App. Met deze applicatie kan jij de pasvorm en de lichtjes aanpassen, maar ook het batterijniveau van de sneaker controleren. Het is zelfs mogelijk om je sneaker te besturen met Siri! Wanneer de sneaker opgeladen moet worden leg je de sneaker simpelweg op een oplaadmat.

Nike Adapt Auto Max ‘Berry’ | Closer Look

Het grove silhouet is gekleed in neutrale kleuren, aangezien een zwarte basis het synthetische bovenwerk en de blokkerige midsole bedekken. De mudguards zijn gekleed met abstracte patronen in een grijze kleur. De sneaker krijgt een boost dankzij de opvallende heldere neon hits. Om de sneaker afx te maken is er op de hiel een paneel roze van kleur.

Blijf Sneakerjagers in de gaten houden voor de laatste updates. Wij verwachten dat de sneaker in augustus 2020 zal releasen voor een nieuwprijs van €400,-. Scroll naar beneden voor foto’s van de sneaker.


Adapt Auto Max Berry
Adapt Auto Max Berry
Adapt Auto Max Berry
Images by Foot Patrol

The Turnover