Skip to content
Brand

Nike ACG collectie is nu verkrijgbaar bij Nike

19 november 2021 14:28
Nike ACG collectie is nu verkrijgbaar bij Nike

De ACG collectie is nu verkrijgbaar bij Nike en komt met een hoop verschillende items voor dames en heren. De ACG collectie is weerbestendig en is geschikt voor alle omstandigheden. Wij hebben onze favoriete picks voor je op een rijtje gezet.

Nike ACG collectie

De ACG collectie van Nike bevat de perfecte items voor alle weersomstandigheden. Zo staat ACG voor ‘All Conditions Gear’ en heeft de collectie items die waterdicht zijn en het verbeteren van prestaties bevorderen. In de collectie zijn verschillende jacks, truien en sneakers te vinden die geïnspireerd zijn op het landschap van IJsland.

ACG collectie

Dri-FIT ADV ACG ‘Steeple Rock’

Het eerste item is deze lightweight longsleeve. Dit item is gemaakt van licht materiaal en bestaat voor 75% uit gerecycled polyester. De longsleeve heeft een capuchon en ‘hugged’ als het ware je hele bovenlichaam. Het item is geschikt als onderste laag in een hiking outfit en houdt je lichaam goed warm.

Nike Dri-FIT ADV ACG 'Steeple Rock'
Nike Dri-FIT ADV ACG 'Steeple Rock'

ACG Therma-FIT ‘Wolf Tree’ dames

Dit dames item is geschikt voor alle weersomstandigheden en heeft een opvallende print. Het vest kleurt blauw met groen en heeft een glacier print. De print haalt zijn inspiratie uit land IJsland. Het sweatshirt houdt je goed warm en is gemaakt van 100% gerecycled polyester en gerecyclede nylon fibres. Op de mouw en borst is het logo van de collectie gestikt.

Nike ACG Therma-FIT 'Wolf Tree'
Nike ACG Therma-FIT 'Wolf Tree'
Nike ACG Therma-FIT 'Wolf Tree'

ACG Air Mowabb ‘Trails End Brown’ sneaker

De ACG Air Mowabb in de colorway ‘Trails End Brown’ is een perfecte sneaker voor de koude dagen. Het model is ontworpen door Tinker Hatfield en heeft een hoge fit. De colorway ‘Trails End Brown’ is geen onbekende colorway bij Nike en maakt zijn terugkeer op de ACG Air Mowabb. De sneaker combineert de kleuren bruin en paars en is gemaakt van nylon en leer.

ACG Air Mowabb Trails End Brown
ACG Air Mowabb Trails End Brown

Puffer jacket Therma-FIT ADV ACG ‘Lunar Lake’

Dit puffer jack uit de ACG collectie in de colorway de ‘Lunar Lake’ heeft een relaxte fit en een capuchon. Het jack bestaat voor 75% uit gerecyclede materialen en combineert de materialen polyester en nylon. Het jack is gewatteerd en heeft een capuchon. Ook komt het jack met een tasje waarin het jack opgeborgen kan worden tijdens het hiken.

Nike Therma-FIT ADV ACG 'Lunar Lake'
Nike Therma-FIT ADV ACG 'Lunar Lake'

Heren trui ACG Therma-FIT ‘Wolf Tree’

Ook voor de heren is het ‘Wolf Tree’ sweatshirt verkrijgbaar. Evenals bij het vrouwenmodel haalt zijn design zijn inspiratie uit IJsland. Het item heeft een relaxte fit en heeft het ACG logo op de borst gestikt. Op de mouw is ‘Polartec’ gedrukt en ook dit item is gemaakt van gerecyclede materialen.

Nike ACG Therma-FIT 'Wolf Tree'
Nike ACG Therma-FIT 'Wolf Tree'

Nike ACG 36 backpack

Bij een goede hiking wandeling kan een stevige backpack niet ontbreken. Deze Nike ACG 36 tas heeft padded schouderbanden wat het comfortabel maakt om te dragen. De rugtas heeft meerdere vakken en is gevormd naar je rug door middel van pads op de binnenkant van de tas. Ook heeft het item een removable regen cover.

Nike ACG 36
Nike ACG 36
Nike ACG 36

ACG Mountain Fly GORE-TEX ‘Dark Grey’

De ACG Mountan Fly GORE-TEX in de colorway ‘Dark Grey’ is een perfecte sneaker voor het hiken. Het model heeft grove buitenzool en een upper van GORE-TEX. Dit maakt de sneaker waterbestendig en laat het model ademen tegelijkertijd. Op het model is een trekkoord bij de hiel te zien wat helpt bij het buiten houden van wind en regen.

ACG Mountain Fly GORE-TEX
ACG Mountain Fly GORE-TEX
ACG Mountain Fly GORE-TEX

Therma-FIT ‘Wolf Tree’ broek

Deze Therma-FIT broek is goed te combineren met het sweatshirt dat eerder genoemd werd. De broek heeft dezelfde glacier print en is gemaakt van gerecycled polyester. Bij de heupen zijn twee steekzakken te zien. Ook is het logo van Nike en ACG te zien op beide broekspijpen.

Nike ACG Therma-FIT 'Wolf Tree' broek 2
Nike ACG Therma-FIT 'Wolf Tree' broek 2

Fleece All-Over Print Pullover Hoodie

Deze hoodie heeft een opvallende print en haalt wederom weer zijn inspiratie uit de trip naar IJsland van het team van Nike. De print combineert de kleuren grijs en blauw. Het item is gemaakt van 75% gerecyclede materialen en heeft een capuchon.

Fleece All-Over Print Pullover Hoodie
Fleece All-Over Print Pullover Hoodie

Nike ACG Air Mowabb ‘Birch’

Het laatste item uit deze favoriete picks, is de Nike Air ACG Air Mowabb in de kleur ‘Birch’. De sneaker deelt de kleuren beige, oranje en blauw. De zwarte gespikkelde middenzool geeft het paartje een opvallend design. Op de hiel is de bekende strap te zien en staat hier ‘Nike Air’ gedrukt.

Nike ACG Air Mowabb Birch
Nike ACG Air Mowabb Birch

Dit zijn een paar van onze favoriete picks uit de ACG collectie bij Nike. Mocht je liever zelf door de collectie willen scrollen, kan je op de knop hieronder klikken.