Skip to content
Upcoming

Nike 20% korting op SALE items

5 oktober 2021 12:16
Nike 20% korting op SALE items

Er is dubbele korting bij Nike. Met de kortingscode OCT21 profiteren members nu van 20% korting bovenop de afgeprijsde items uit de sale. De sale gaat 5 oktober 2021 9:00 uur van start en gaat door tot 12 oktober 2021 9:00 uur.

Nike

Van sneakers tot aan sportaccessoires, bij Nike vind je alles wat met lifestyle en sport te maken heeft. Het bedrijf begon in 1964 onder de naam ‘Blue Ribbon Sports’ en specialiseerde zich voornamelijk in het ontwerpen en verkopen van sportschoenen. In 1972 werd het bedrijf vernoemd naar de Griekse godin van de overwinning en kennen we het bedrijf vandaag onder de naam ‘Nike’.

Nike ontwerpt nog steeds veel sportschoenen en is actief in sporten als basketbal, hardlopen en voetbal. Daarnaast heeft het merk ook veel lifestyle sneakers en staat het merk bekend om zijn zeldzame releases. Zo heeft Nike in de afgelopen jaren samen met artiesten als Travis Scott, Eminem en Billie Eilish gewerkt.

Nike Sale

Met de promotiecode OCT21 krijg je als member in oktober 2021 20% korting op de sale items. De kortingscode is toe te passen op alle collecties in de sale. Hier vallen ook sportitems en accessoires onder. Om je een beetje op weg te helpen, hebben we aantal van onze favoriete picks voor je geselecteerd.

Heren Fleece hoodie

Nike Sportswear Fleece Hoodie
Nike Sportswear Fleecehoodie heren €54,99 €35,18

Deze Nike hoodie uit de Sportswear collectie heeft een Mindnight Navy kleur en meerdere swooshes op de borst. De trui heeft een fleece gevoerde binnenkant wat het een erg zachte trui maakt. Daarnaast is de hoodie te combineren met een bijpassende joggingbroek.

Air Max 95 Essential

Nike Air Max 95 essential
Nike Air Max 95 Essential Heren €169,99 €81,58

De Air Max 95 is een klassiek model. De meerdere air units in de middenzool maakt het een erg comfortabele sneaker. De upper van mesh laat de schoen ademen en de leren details aan de zijkant geven het model stevigheid. De kleurencombinatie van Smoke Grey en University Red maakt het een opvallend paartje.

Nike Sportswear hoodie dames

Nike Sportswear hoodie dames
Nike Sportswear Hoodie dames €59,99 €38,38

Deze kleurige hoodie van de Nike Sportswear collectie is een must voor de koudere dagen. Het asymmetrische design maakt het een opmerkelijke trui. De pastelkleuren maken dit seizoen een comeback en dat is ook op dit model goed terug te zien. In het midden van de borst is het swoosh logo afgedrukt.

Duurzame Nike Crater Impact

Nike Crater Impact damesschoen
Nike Crater Impact dames €109,99 €57,18
Nike Crater Impact damesschoen

De ‘Crater Impact’ is een opvallende sneaker en is onderdeel van het duurzaamheidsproject van Nike. Zo bestaat de schoen voor 25% uit gerecycled materiaal. De Crater Foom zool maakt het paartje erg comfortabel en is net als het bovenwerk gemaakt van gerecyclede materialen en Grind rubber.

Nike React Infinity Run Flyknit 2

Nike React Infinity Run Flyknit 2
Nike React Infinity Run Flyknit 2 Heren €159,99 €76,78

Deze hardloopschoen van Nike helpt de kans op blessures te verkleinen. Het bovenwerk is gemaakt van een combinatie van Flywire en Flyknit technologie. Door deze technologieën te combineren biedt de sneaker ondersteuning en ventilatie. Door de foam zool maakt het een ideale hardloopschoen.

Nike sport bh

Nike Dri-Fit sport bh
Nike DRI-FIT sport bh €29,99 €19,18

Deze DRI-FIT sport bh heeft een pastelroze kleur en heeft uitneembare pads. De bandjes op de schouders zijn verstelbaar en de bh is gemaakt van vezels van minstens 50% gerecycled polyester. Dit maakt de top erg comfortabel en is ook nog is goed voor het milieu.

Nike ZoomX SuperRep Surge

Nike ZoomX SuperRep Surge dames
Nike ZoomX SuperRep Surge dames €129,99 €72,78
Nike ZoomX SuperRep Surge

De ZoomX SuperRep Surge is een geschikte sneaker voor meerdere sporten. Van loopband tot aan krachttraining, de Nike ZoomX Foam zool in dit model is effectief bij verschillende soorten work-outs. De upper is gemaakt van mesh wat zorgt voor ventilatie en flexibiliteit.

Heren short fleece

Nike Sportswear Alumni
Nike Sportswear Alumni Heren short €44,99 €28,78

Het Nike Sportswear Alumni short is gemaakt voor sportieve activiteiten en casual comfort. De broek is gemaakt van fleece wat het erg zacht maakt. Het model heeft twee voorzakken en een achterzak.

Jongens hoodie Nike Sportswear

Nike Sportswear hoodie jongens
Nike Sportswear Hoodie jongens €44,99 €30,78

De jongens en meisjes collectie is ook terug te vinden in de sale. Hieronder valt ook deze comfortabele hoodie voor jongens. De witte fleece hoodie heeft over het gehele model een print met swooshes en Nike logo’s.

Danslegging meisjes

Nike Sportswear Favorites danslegging meisjes
Nike Sportswear Favorites danslegging meisjes €27,99 €19,18

Onze laatste pick uit de Nike sale, is deze opvallende danslegging voor meisjes. De legging heeft een zachte feel en is erg flexibel. Dit maakt het een geschikte legging voor de beste dansmoves. Daarnaast heeft de legging een gekleurde print en is de Nike swoosh op het linkerbeen gedrukt.

Dit zijn een aantal van onze favoriete picks uit de Nike sale. Met de promotiecode OCT21 krijgen Nike Members een extra 20% korting bovenop de sale artikelen. Deze promotiecode gaat 5 oktober 2021 om 9:00 uur van start en loopt door tot 12 oktober 2021 9:00 uur.

Wil je meer van dit soort updates en nieuwsberichten krijgen, volg ons dan op Instagram, Twitter en Facebook. Vergeet ook niet onze Sneakerjagers app te downloaden en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en releases.