Skip to content
Upcoming

Nieuwe Skepta x Nike Shox TL komt eraan

1 februari 2019 11:34
Nieuwe Skepta x Nike Shox TL komt eraan

Nike blijft ook in 2019 samenwerk met de Britse artiest Skepta. Eerder werkte ze al samen aan een Air Max 97, Air Max 97/BW en een Air Max Deluxe SK. Dit jaar komen Nike en Skepta met de Skepta x Nike Shox TL.

Skepta is een Britse rapper uit Tottenham, London. Hij is bekend van nummers als “Shutdown”, “It Ain’t Safe” en natuurlijk zijn samenwerking met Asap Rocky, “Praise The Lord (Da Shine)”. In 2017 bracht hij zijn eerste samenwerking met Nike uit. Dit was een Air Max 97. Nu, twee jaar later, komt zijn vierde samenwerking met Nike. De Nike Shox TL.

De Nike Shox TL is voor vele een vrij onbekende sneaker. Na wat research kwam ik terecht bij een echte ’90s sneaker van Nike. Het meest kenmerkende aan dit model is natuurlijk de “springveren” die functioneren als midsole. De looks van de sneaker passen ook perfect bij Skepta en de Britse Grime scene. Er zijn nog geen foto’s beschikbaar van de Skepta x Nike Shox TL. Wel weten we dat hij een Black/Black-University Red colorway heeft.

Nike Shox TL
De Nike Shox TL

De Skepta x Nike Shox TL zal in de herfst van 2019 zal uitkomen voor waarschijnlijk €200.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Skepta x Nike Shox TL

Releasedatum: herfst 2019
Prijs: €200,-
Colorway: Black/Black-University Red

Skepta x Nike Shox TL
Info and Image by @py_rates