Skip to content
Upcoming

Nieuwe Pharrell x adidas Hu NMD dropt 17 november

16 november 2020 17:09
Nieuwe Pharrell x adidas Hu NMD dropt 17 november

Pharrell Williams en adidas werken al jaren samen. De samenwerking kent al veel sneakers en colorways. De meest geliefde is de Pharrell x adidas Hu NMD. De sneaker heeft vaak veel opvallende kleuren en details. Dit keer is hij rustig gehouden met een zwarte colorway. Toch is de NMD zeker niet saai.

In 2015 kwam de eerste Pharrell x adidas Originals Hu NMD uit. De samenwerking is voorlopig nog niet klaar want er droppen nog steeds nieuwe colorways. De sneakers hebben een primeknit bovenwerk met een opvallende tekst erop. De sneaker beschikt ook over een BOOST zool. Deze zool zorgt voor veel comfort bij elke stap, makkelijk afzetten en een zachte landing.

Pharrell x adidas Hu NMD

De NMD heeft vaak erg uitgesproken colorways. Dit keer is het erg bescheiden gehouden. Het bovenwerk is gemaakt van primeknit in het zwart. De geborduurde tekst aan de bovenkant heeft een grijze kleur. Ook de plastic details aan de zijkant en backtab zijn zwart. Net zoals de zool met BOOST technologie erin verwerkt. De veters daarentegen zijn wit. Een extra paar zwart/grijze veters zit in de doos, zodat je kan afwisselen. Bekijk de foto’s onderaan dit blog.

Inschrijven voor de release kan via de adidas app. De sneaker dropt hier op 19 november. Bij andere geselecteerde retailers is de sneaker al te verkrijgen vanaf 17 november. Bekijk het hele store overzicht door hieronder op ‘Naar alle aanbieders’ te klikken.

Houd onze sneaker releasekalender in de gaten, zo mis je nooit een release! Voor extra sneaker content, nieuwtjes en release reminders volg je Sneakerjagers op Instagram.

Pharrell adidas Hu NMD

GY0093 · Prijs vanaf €203,-

Naar alle aanbieders
Pharrell x adidas Hu NMD
Pharrell x adidas Hu NMD
Pharrell x adidas Hu NMD