Skip to content
Upcoming

Nike Air Max 1 iD By You nieuwe opties

12 maart 2019 09:00
Nike Air Max 1 iD By You nieuwe opties

Nike By You is perfect om jouw eigen wensen in een sneaker te verwerken. Om de zoveel tijd voegt Nike weer nieuwe features toe om zoveel mogelijk keuzes te creëren. Ook nu heeft Nike weer nieuwe opties toegevoegd. Speciaal gericht op de Nike Air Max 1 voor vrouwen.

Nike heeft een nieuwe versie van de Air Max 1 toegevoegd aan Nike By You. Deze versie heeft een opvallend detail, namelijk de Swoosh. De Swoosh is namelijk gecreëerd door het gebruik van klinknagels. Deze zijn in de vorm van de Swoosh in de sneaker geslagen.

Bij Nike By You draait het natuurlijk om het creëren van jouw eigen sneaker. Er zijn daarom ook vele verschillende keuzes die je kunt maken. denk hierbij aan verschillend materiaal en verschillende kleuren. Op het gebied van materialen kun je kiezen uit leer, suède en denim. De kleuren waaruit je kan kiezen zijn zachte, natuurlijke tinten zoals ‘Wheat’ en ‘Light Cream’, maar ook metallic kleuren staan in het lijstje. Natuurlijk krijg je zoals altijd ook de mogelijkheid om de sneaker uniek te maken. Bij deze versie is het echter alleen mogelijk om slechts 3 letters per schoen te plaatsen, denk hierbij bijvoorbeeld aan je initialen. Deze tekst zal op de hiel te vinden zijn.

Om jullie de verschillende keuzemogelijkheden te laten ervaren, zijn wij lekker creatief bezig geweest. Hieronder zijn 4 ontwerpen te vinden. Zijn deze ontwerpen nou niet echt iets voor jou? Kijk dan vooral hier of jij de sneaker kan samenstellen naar eigen smaak!


Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.