Skip to content
Upcoming

Nieuwe colorway van de Nike WMNS Air Max 1: ‘Habanero Red’

30 maart 2018 11:37
Nieuwe colorway van de Nike WMNS Air Max 1: ‘Habanero Red’

Een nieuwe Nike Air Max 1 is laatst naar buiten gekomen in een look-a-like van een OG-colorway, de Nike WMNS Air Max 1 in ‘Habanero Red’. Deze colorway behoudt alle grijze en witte details van de geliefde OG Red / White Air Max 1 uit 1987.

De sneaker lijkt dus erg op de Air Max 1 OG Red. Drie decennia geleden verscheen de Air Max 1 voor het eerst en maakten we kennis met zichtbare Air demping. Daarom werd de 30e verjaardag van het model op gepaste wijze gevierd. De legendarische schoen keerde terug met een verfijnde look en originele details. En dit ultieme eerbetoon was niet compleet zonder de originele kleurencombinatie van wit en rood. Heb jij de Air Max 1 OG Red nog niet kunnen bemachtigen omdat die zo gewild is? Dan kun je misschien nu een poging wagen met de nieuwst colorway.

De nieuwe ‘Habanero’ look-a-like vervangt eenvoudigweg het klassieke University Red voor een helder rode swoosh, spatbord, tong en hak. De sneaker zal gereleased worden op 3 mei 2018 om 9:00,  op Nike.com. Om op de hoogte te blijven van nieuwe releases kan je onze releasekalender in de gaten houden.


Nike WMNS Air Max 1 “Habanero Red”

Releasedatum: 3 mei 2018 9:00
Verwachte prijs: €140,00
Colorway: Vast Grey / Habanero Red
Stylecode: 319986-035
Storelist: klik hier >>