Skip to content
Upcoming

Nieuwe Nike By You Air Force 1 High opties

30 augustus 2022 17:33
Nieuwe Nike By You Air Force 1 High opties

Nike heeft een nieuw silhouet toegevoegd aan zijn By You collectie: de Nike Air Force 1 High. Verschillende modellen waren al aanpasbaar in het programma. Nu kun je ook je creativiteit gaan loslaten op de Air Force 1 High. Met het programma kun je de sneaker volledig naar jouw wens maken, zodat deze perfect bij je smaak past. Zo kun je bijvoorbeeld de kleur en het materiaal van de overlays veranderen of de kleur van de midsole. Met Nike By You ben jij de ontwerper.

Nike Air Force 1 High By You – DV2277-991

De Nike Air Force 1 is één van de meest iconische sneakers uit de sneakerwereld, het is een klassieker die bekend staat om zijn veelzijdige stijl, comfortabele pasvorm en brede scala aan kleurstellingen. Nu is er de optie gekomen om zelf een colorway te ontwerpen.

De sneaker is volledig aanpasbaar gemaakt en laat je zo expressief zijn als je zelf wilt. Kies tussen een originele Swoosh of een op kristal geïnspireerde Swoosh. Je kunt metallic afwerkingen toevoegen en zelfs een spikkelpatroon aanbrengen op de tussenzool. Voor een beetje extra pit kun verschillende kleuren kiezen voor op de buitenzolen. Maak het ontwerp af met een boodschap van 11 tekens, waarmee je een verhaal kunt vertellen.

Hoe customise je de Air Force 1 High By You?

Aangezien er aardig wat mogelijkheden zijn, hebben wij ter inspiratie een paar designs samengesteld. Bekijk deze hieronder!

Allereerst kun je kiezen voor klassiek leer of suède op de basis en de overlays. Bij de sneaker hier rechts wordt gebruik gemaakt van leer op het gehele ontwerp in verschillende kleuren. Om contrast in het paartje te brengen hebben de veters, Swoosh en strap accessoires een zwarte kleur gekregen.

Nike Air Force 1 High Unlocked By You
Nike Air Force 1 High Unlocked By You

Zoals eerder benoemd kun je kiezen tussen leer en suède. Het paartje hier links laat deze combinatie duidelijk zien. Daarnaast heeft deze metallic details, zoals de Swoosh en de strap accessoires. Nog een opvallend detail is de gespikkelde tussenzool en de ice buitenzool.

Niet alleen kan de Swoosh een metallic kleur krijgen, je kunt ook voor een op kristal geïnspireerde Swoosh kiezen. Hier rechts zie je een voorbeeld van dit ontwerp. Opnieuw is het bovenwerk gemaakt van leer en matcht de buitenzool met de toebox, ‘AIR’-branding op de tussenzool, tong, veters en heel.

Nike Air Force 1 High Unlocked By You
Nike Air Force 1 High Unlocked By You

Als laatste is er natuurlijk ook de mogelijkheid om verschillende kleuren te gebruiken voor verschillende elementen. Zoals je hier links kunt zien. De buitenzolen en Swooshes hebben een andere kleur gekregen op het linker paar dan op de rechter. Wat een stoere look geeft aan het ontwerp. Daarnaast zijn op dit paartje de kleuren vooral op de achterkant te zien en blijft de voorkant vrij neutraal.

Let’s get started!

Hopelijk hebben we je wat inspiratie kunnen geven om zelf aan de slag te gaan! Klik op de knop hieronder en laat je creativiteit los op de Nike Air Force 1 High. Op 30 augustus 2022 om 18.00 uur kun je jouw ontwerp aanschaffen. Liever een ander model? Bekijk dan vooral de Nike By You page op de Nike website. Hier zie je een hoop andere silhouetten om te personaliseren, zoals de Air Max 90.

Hou vooral onze nieuwspagina in de gaten voor al het nieuws rondom Nike By You!