Upcoming

Nieuwe Jordan 1 High Zoom CMFT colorway

15 januari 2021 17:20
Nieuwe Jordan 1 High Zoom CMFT colorway

Er staat een nieuwe dames release op ons te wachten! Op maandag, 18 januari dropt de Air Jordan 1 High Zoom CMFT ‘Cauliflower’. Onlangs werd het model onthuld via een samenwerkingsverband met Jordan Brand-partner Paris Saint-Germain, die al langere tijd samenwerken. Eerder deze week hadden we het al over de roze colorway op de Jordan 3. Ook deze Jordan 1 beschikt over deze prachtige kleur.

Meer Jordan 1’s High Zoom Comfort staan voor ons klaar in de release kalender! Check ze HIER allemaal! Naast dat de sneakers super tof zijn, zijn ze ook nog eens, zoals de naam al zegt comfortabel. De Jordan 1 Zoom Comfort staat vooral bekend om zijn uitgesneden Swoosh. Ook dit keer zien we dit terug op het model.

Air Jordan 1 High Zoom CMFT ‘Cauliflower’

Deze nieuwe Jordan 1 beschikt over een zacht roze overlays. Deze roze overlays liggen over een wit lederen basis. De overlay die langs de veters loopt, heeft aan de bovenkant een los stuk, wat het een speelse look geeft. Zoals we al benoemd hadden, is de Swoosh uit het leer gesneden. De Swoosh heeft een oranje kleur gekregen, om een vrolijke look te creëren. Rond de kraag van de sneaker zien we zwart leer, wat matcht met het zwarte Air Jordan logo wat in het roze leer gedrukt is. Terwijl de toebox een witte kleur heeft gekregen, heeft de tong een grijze kleur en is dit deel gemaakt van mesh. Door de Swoosh aan de binnenzijde van de Jordan ook grijs te maken, is het weer een geheel! Als laatste de zool. De midsole is dit keer wit gekleurd, terwijl de outsole dezelfde roze kleur heeft als het leer.

Deze vrolijk gekleurde Air Jordan 1 Mid dropt medio januari bij Nike, voor €160. Alle komende sneaker releases zijn te vinden in onze releasekalender! Voor extra sneaker content volg je ons op Instagram! Bekijk foto’s van de komende Jordan hieronder.

Air Jordan 1 High Zoom CMFT 'Pink Glaze'

CT0979-601 · Prijs vanaf €210,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 High Zoom CMFT 'Cauliflower'
Air Jordan 1 High Zoom CMFT 'Cauliflower'
Air Jordan 1 High Zoom CMFT 'Cauliflower'

The Turnover