Skip to content
Upcoming

Nieuwe foto’s van de Air Jordan 14 x Supreme

15 mei 2019 15:03
Nieuwe foto’s van de Air Jordan 14 x Supreme

Eerder konden we zien hoe de witte versie van de Air Jordan 14 x Supreme er uit zal komen te zien. Toen was er nog weinig bekend over de tweede colorway van de Air Jordan 14. Nu zijn er foto’s verschenen van de tweede colorway van de samenwerking tussen Supreme en Air Jordan.

Ben je benieuwd naar de witte colorway van de sneaker? Check dan hier de blog over deze colorway.

Royal blue en zwart

De tweede sneaker van de nieuwste samenwerking tussen Air Jordan en Supreme zal komen in een colorway van zwart en blauw. Het grootste deel van het bovenwerk zal zwart gekleurd zijn. Vooral de details zullen de Royal blue kleur hebben. Bekijk bijvoorbeeld de mudguard die op een aantal plekken blauw is. Daarnaast heeft een paneel op de hak dezelfde kleur blauw gekregen.

Verder zien we dat het Jumpman logo op de zijkant van de Air Jordan 14 ook blauw gekleurd zal zijn. Ook kunnen we zien dat er Supreme branding onder het Jumpman logo zit. Dit was nog niet te zien op de witte colorway van de Air Jordan 14

Voor de rest is deze colorway identiek aan de rood/witte versie van de Air Jordan 14. Natuurlijk zijn de zilveren studs ook op de blauwe colorway te vinden. Daarnaast zal de Supreme branding, onder het logo, ook boven op de tong te vinden zijn.

Nog geen release datum

De Air Jordan 14 x Supreme heeft helaas nog geen release datum. Gelukkig hebben we met deze nieuwe foto’s een beter beeld van de sneakers. Bekijk de foto’s hieronder en laat weten welke colorway jij het mooist vind.

Air Jordan 14 x Supreme
Air Jordan 14 x Supreme
Images by zsneakerheadz
Image by julio_morales022

The Turnover