Skip to content
Upcoming

Nieuwe colorways van de Nike React Element 87

25 september 2018 15:54
Nieuwe colorways van de Nike React Element 87

Eén van de meest populairste sneakers van het moment is de Nike React Element 87. Het model dankt zijn populariteit aan de collab met het Japanse label UNDERCOVER. De futuristische runner keert terug in de vertrouwde in-line colorways van Nike, waardoor ze nog steeds even indrukwekkend zijn. De bekende React zool is uiteraard ook van de partij. Deze nieuw door Nike ontwikkelde midsole is extreem licht, duurzaam en comfortabel. Samen met het TPE Yarn materiaal wat extra dun en licht is, wordt deze sneaker zo licht als een veertje. De sneaker behoud echter door zijn lichte gewicht wel zijn duurzaamheid en comfort.

De populaire Nike React Element 87 komt nu in twee nieuwe colorways. De React Element 87 komt in een ‘South Beach’ en een ‘Blue/Orange’ colorway. De colorway ‘South Beach’ klinkt misschien bekend in de oren, dit komt omdat de colorway al eerder is toegepast een pack. Het bovenwerk is zwart doorzichtig en de tussenzool is wit. Met behulp van roze stiksels en ocean-teal details op de zool krijgt de sneaker de ‘South Beach’ feeling. Bij de ‘Blue/Orange’ colorway beschikt de React Element 87 over opvallend oranje en blauwe details.

Een exacte releasedatum is er nog niet, maar de verwachting is dat beide colorways in november zullen worden gereleased.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike React Element 97

Releasedatum: Verwacht in november 2018
Prijs: €160,00
Colorway: Black/Neptune Green-Bright Mango-Midnight Navy
Stylecode: AQ1090-005


Nike React Element 97

Releasedatum: Verwacht in november 2018
Prijs: €160,00
Colorway: Wolf Grey/Thunder Blue-Total Orange-Black
Stylecode: AQ1090-004