Skip to content
Where to Cop

Nieuwe colorways van de Nike Air VaporMax

29 maart 2017 11:44
Nieuwe colorways van de Nike Air VaporMax

Op Air Max Day maakten we kennis met het nieuwe revolutionaire model van Nike. De Air VaporMax zet de Air revolutie voort. De volledig zichtbare demping brengt de Air Max naar nieuwe hoogten, en het flexibele Nike Flyknit bovenwerk maakt de schoen de lichtste, meest flexibele Air Max ooit. Het oorspronkelijke idee om Air zichtbaar te maken, ontstond dus precies drie decennia geleden. Nu is het werkelijkheid geworden met de Air VaporMax.

Zondag 26 maart was dus de release van de Air VaporMax in een 'Platinum', 'Team Red' en 'Triple Black' colorways. Daarnaast was er alleen op Air Max Day 24 uur al de iD optie beschikbaar. Echter was deze binnen no-time uitverkocht. Nu komt Nike dus al met 4 nieuwe colorways van deze nieuwkomer in de Air Max Familie. Zo zal er een 'Oreo' colorway worden uitgebracht die we kennen van de Nike Flyknit Racer, en komt er een 'Dark Grey' en 'Pale Grey' colorway van de Air VaporMax.

Het pareltje van de vier zal de 'Burgundy/Black' colorway zijn. Zo zal de Air VaporMax een mooie bordeaux rode / zwarte Flyknit upper hebben met een mat zwarte Swoosh, contrasterende Flywire accenten op de hiel en een zwarte VaporMax Air Bubble sole unit.

De 'Dark Grey' en 'Pale Grey' colorways staan gepland voor 3 en 4 mei. Voor de 'Oreo' en de 'Burgundy/Black' colorways zijn nog geen datums bekend. Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons dan via Facebook en Instagram.