Skip to content
Upcoming

Nieuwe colorways van de Nike Air Force 270!

5 maart 2018 14:06
Nieuwe colorways van de Nike Air Force 270!

De Nike Air Force 270 keert terug in meerdere colorways! Nike’s nieuwe Air Force 270 model heeft al veel verschillende versies gezien afgelopen maand. De versies varieerde van een ”Safari” tot een ”Flight Jacket” Air Force 270. De laatste colorway die bekend is gemaakt is de ”Black/Metallic Silver”, die eenvoudig maar niet saai is. Nu komt er een nieuwe colorway uit namelijk de ”Wolf Grey/Sail’. De nieuwe Colorways van de Nike Air Force 270 worden beide 16 maart gereleased. Houd onze releasekalender goed in de gaten om deze gave kicks te kopen! Wil je bij onze huidige Nike collectie kijken? Klik dan hier.


Nike Air Force 270 ”Wolf Grey/Sail”

Releasedatum: 16-02-2018
Colorway: Wolf Grey/Sail

De ”Wolf Grey/Sail” is een ruige sneaker. De sneaker beschikt over een lichtgrijze suede materiaal en nylon op het bovenwerk. De eyecatcher in dit ontwerp is zeker de strap die over de upper zit. De riem is versierd met heldere oranje details, die zeker wat levendigheid geven in het grijze pallet. De sneaker bevat een mistige Air Force 270 zeepbel op de hiel. De zool is lichtgrijs en geeft een neutrale look. Op de tong en aan de zijkanten kun je swoosh terugvinden.

 


Nike Air Force 270 ”Black/Metallic Silver”

Releasedatum: 16-02-2018
Colorway: Black/Metallic Silver

De Nike Air Force 270 ”Black/Metallic Silver” beschikt over zwart leer. Het bovenwerk is van nylon. Aan de zijkant en op de tong zitten metallic zilveren swooshes. De riem op de voorvoet beschikt over een zilveren metalen gesp en oranje details. De zool bij deze variant is wit en past goed bij de doorzichtige Air Bag die je op de hiel terug kan vinden.