Skip to content
Newsfeed

Nieuwe colorway verschenen van de Union LA x Nike Dunk Low

7 december 2021 12:00
Nieuwe colorway verschenen van de Union LA x Nike Dunk Low

Er is een nieuwe colorway verschenen van de Union LA x Nike Dunk Low. Eind november verschenen de eerste beelden van deze samenwerking op de Dunk Low.

Het nieuwe kleurenschema bestaat uit groen, grijs en blauw. Op de basis en op de overlays zit een blokjespatroon met uitstekend garen. Zo lijkt het net alsof de sneaker nog niet helemaal klaar is, wat een rauwe uitstraling geeft.

De basis van dit paar is bedekt in een lichtgroene kleur. De overlays, heeltab en Swoosh zijn grijs. Op de heeltab en Swoosh zit een ander ruitjespatroon dan op de overlays. Deze elementen zijn ook reflecterend. Het Nike logo op de hiel is weer in dezelfde kleur groen als de basis.

Op de hak staat het Frontman logo van Union LA en aan de overlay hangt een geel ‘UN/LA’ label. Het Frontman logo is donkerblauw, net als de voering, buitenzool en stiksels op de overlays. De veters van dit exemplaar zijn wit.

De releasedatum van deze Union LA x Nike Dunk Low is nog niet bekend, maar wordt wel in 2022 verwacht. Wil jij deze drop niet missen? Volg ons dan op Instagram en houd de releasekalender in de gaten om nooit meer een nieuwe release te missen.

Union LA x Nike Dunk Low
Union LA x Nike Dunk Low
Union LA x Nike Dunk Low
Union LA x Nike Dunk Low