Skip to content
Upcoming

Nieuwe colorway van de twee Nike Air Max Plus/97 hybrides

30 april 2018 11:55
Nieuwe colorway van de twee Nike Air Max Plus/97 hybrides

Nike dropt nieuwe colorways van de twee nieuwste hybride Air Max-modellen. Dankzij nieuwe afbeeldingen van @gc911 op Instagram, kregen we een eerste blik op twee felle colorways van de Air Max 97 Plus en Air Max Plus 97.

Bij deze hybride, die we eerder zagen in blauw, combineert Nike het golvende bovendeel van de 97 met de zool van de Plus in deze roze versie van de “Plus 97”. De sneakers komen in opvallende magenta tinten. De mash-up maakt de perfecte mix voor de zomer en is gedetailleerd met zwarte contrasten op de tong, veters en hielkraag. Ze zijn beide afgewerkt met een frisse munt kleurige mini Swoosh op de tong.

Voor het andere model van dit pack komt Nike met een Air Max 97 Plus. Deze heeft een Plus bovenwerk met een zool van de 97, precies het tegenovergestelde van het ander model dus. Racer Pink siert de overlays van textiel terwijl Crimson Orange de revolutionaire full-length air-unit bedekt.

De sneakers zullen verkrijgbaar zijn bij END. vanaf 1 mei 01:00. Hieronder vind je de linkjes om deze nieuwe hybrides te shoppen!


Nike Air Max Plus 97

Prijs: €169
Colorway: PINK / MAGENTA / CRIMSON
Stylecode: AH8143-600
Shoplink: klik hier >>


Nike Air Max 97 Plus

Prijs: €179
Colorway: RACER PINK / MAGENTA / CRIMSON
Stylecode: AH8144-600
Shoplink: klik hier >>