Skip to content
Upcoming

De Nike Zoom X Vista Grind heeft een officiële releasedatum

27 juni 2019 15:55
De Nike Zoom X Vista Grind heeft een officiële releasedatum

Nike heeft eerder dit jaar zijn Women’s Summer Footwear 2019 collectie laten zien. Deze collectie bestaat uit geheel nieuwe modellen met een aantal aanpassingen en nieuwe colorways op bestaande modellen. Sommige sneakers uit de Summer Footwear 2019 collectie zijn op dit moment al uitgekomen. De andere sneakers uit deze collectie zullen waarschijnlijk richting de zomer uit gaan komen.

Nike ZoomX Vista Grind | BQ4800-700

Eén van de meest opvallende sneakers uit deze collectie is de Nike ZoomX Vista Grind. De populairste sneaker uit de collectie is de Nike ZoomX Vista Grind. De Nike ZoomX Vista Grind is een opvallend model. Zo is de zool ongeveer net zo hoog als de gehele upper, dit geeft de sneaker een chunky look. Door het gebruik van strakke lijnen geeft dit namelijk een futuristische look aan de sneaker. Voor de sneaker zijn verschillende materialen gebruikt. Nu komt de Nike ZoomX Vista Grind in een opvallende White/Green/Orange colorway. Op de zijkant van de sneaker is een subtiele omlijning van de Swoosh te vinden.

De Nike Zoom X Vista Grind heeft eindelijk een officiële releasedatum gekregen. De sneaker zal Donderdag 4 juli 2019 om 09:00 uur releasen voor een prijs van €185,- via o.a. Nike.com en diverse geselecteerde Nike retailers. Bekijk onze releasekalender voor meer info.


Nike ZoomX Vista Grind 'Barley Volt'

BQ4800-700 · Prijs vanaf €54,-

Naar alle aanbieders
Nike Zoom X Vista Grind
Nike Zoom X Vista Grind
Images by Nike & End