Skip to content
Upcoming

Nieuwe colorway PEACEMINUSONE X Nike Air Force 1 “Para-Noise”

3 september 2020 17:00
Nieuwe colorway PEACEMINUSONE X Nike Air Force 1 “Para-Noise”

De PEACEMINUSONE X Nike Air Force 1 “Para-Noise.” Al eerder zagen we deze sneaker in een zwarte colorway. Dit keer komt de sneaker uit in de kleur wit. De door K-pop ster G-Dragon ontworpen Air Force 1 heeft een bijzondere verrassing. Ook deze witte kleur heeft een geheim patroon.

G-Dragon’s Label PEACEMINUSONE eerste samenwerking met Nike is goed bevallen. De zwart/witte Air Force 1 ‘Para-Noise’ kwam uit in november 2019 en raakte snel uitverkocht. Dezelfde dag kwam er een zwart/rode colorway uit. Dit was een Korea-exclusieve release. De komende wit/zwarte Air Force zal ook wereldwijd uitkomen.

PEACEMINUSONE X Nike Air Force 1 “Para-Noise 2.0”

De nieuwe Air Force 1 Low heeft een witte upper. Onder deze witte kleur zit, alweer, een verrassing. Zoals we al zagen bij de vorige release, heeft de witte upper een geheime print. De dikke katoenen veters komen ook terug, dit keer in een zwarte kleur. De swoosh is van zwart leer en de witte zool heeft opnieuw meerdere zwarte vegen. De bloem op de lip, is dit keer zwart. Aan de sneaker zit een tag, waarop de twee merken staan vermeld.

De release datum van de PEACEMINUSONE X Nike Air Force 1 “Para-Noise” in de witte colorway weten we nog niet. De geruchten gaan dat de sneaker in september uit komt. Dit zou betekenen dat we niet lang meer hoeven te wachten. De verwachte prijs is €200,- Houd onze releasekalender en blogs in de gaten. Zo mis je nooit een release!

PEACEMINUSONE x Nike Air Force 1 ‘07 'Para-Noise' - White

DD3223-100 · Prijs vanaf €175,-

Naar alle aanbieders
Images by yankeekicks