Skip to content
Newsfeed

Nieuwe colorway Patta x Nike Air Max 1 ‘The Wave’

19 mei 2022 14:03
Nieuwe colorway Patta x Nike Air Max 1 ‘The Wave’

Het jaar 2021 stond in het teken van ‘The Wave’, een samenwerking tussen Patta en Nike. Er werden vier colorways gereleased die stuk voor stuk een golvende mudguard hadden. Nu, een halfjaar na de collab, toont Guillame Schmidt een vijfde colorway van de sneaker.

Guillame Schmidt, mede-oprichter van Patta, deelde op 18 mei 2022 een foto waarin hij een nieuwe colorway van de Patta x Nike Air Max 1 droeg. De sneaker deelt hetzelfde design als zijn voorgangers en doet denken aan de ‘Rush Maroon’. Dit was de laatste sneaker uit ‘The Wave’ samenwerking.

De samenwerking van Patta en Nike onder de naam ‘The Wave’ begon op 15 oktober 2021. Toen kwam de eerste colorway ‘Monarch’ uit. Kort hierna volgde de colorways ‘Noise Aqua’, ‘Black’ en ‘Rush Maroon’. Ook kwam de collab met een eigen mini serie waarin het verhaal van Patta verteld werd. Nu krijgt de samenwerking er een colorway bij.

De sneaker een lichtgrijze upper. Deze is van mesh en komt overeen met de voorgaande sneakers uit ‘The Wave’ samenwerking. De mudguard kleurt maroon en doet denken aan de ‘Rush Maroon’. In tegenstelling tot zijn voorganger, heeft dit paartje een glossy finish. De kraag kleurt roze en contrasteert mooi met de overlays.

Of en wanneer de nieuwe colorway van de Patta x Nike Air Max 1 gereleased wordt, is nog onbekend. Houdt onze releasekalender in de gaten en blijf up-to-date.

Patta x Nike Air Max 1
Patta x Nike Air Max 1