Skip to content
Upcoming

Nieuwe colorway op de Nike Blazer Mid ’77 Vintage

11 februari 2020 13:38
Nieuwe colorway op de Nike Blazer Mid ’77 Vintage

Afgelopen jaar heeft Nike heel wat nieuwe colorways uitgebracht. Echter is een tijdje terug bekend gemaakt dat Nike met een rode colorway komt op de Blazer Mid ’77 Vintage en nu komen zij ook met een zwarte colorway.

De Nike Blazer die uitgebracht is in 1973, was een van de eerste basketbalschoen van Nike. George Blazer was de eerste basketballer die de schoen heeft gedragen. Ondertussen is deze klassieker al meerdere malen omgetoverd in verschillende colorways en staat hij bekend om zijn oversized Swoosh en rubberen zool. De Nike Blazer is verkrijgbaar in een hoge en lage variant.

Nike Blazer Mid ’77 Vintage | Closer Look

De schema’s en schetsen in het ontwerpproces blijken inspiratie te zijn geweest voor deze sneaker. Het eerste wat namelijk opvalt bij deze schoen is de Swoosh. Deze is zwart en heeft een ingekleurd effect. De sneaker is afgewerkt met wit glad leer, grijze suede overlays en heeft een gewatteerde tong met daarop het Nike logo. Verder heeft de schoen een sterke leren zool en om het thema helemaal af te maken zitten er ‘geschreven’ markeringen op de schoen.

Wanneer de sneaker precies uitkomt is nog onduidelijk. Houd onze releasekalender in de gaten voor meer informatie over de releasedatum van deze schoen! Bekijk hieronder de foto’s van de sneaker.

Nike Blazer Mid 77 Sketch 'Black'

CW7580-101 · Prijs vanaf €180,-

Naar alle aanbieders
Nike Blazer Vintage
Nike Blazer Vintage
Images by Nike
The Turnover