Skip to content
Watch

Nieuwe aflevering The Pay Check met Bamba Al Mansour

12 oktober 2022 16:34
Nieuwe aflevering The Pay Check met Bamba Al Mansour

The Pay Check komt op donderdag 12 oktober 2022 met een nieuwe aflevering. In aflevering acht praat Pay Kolmüs met DJ, artiest en creative Bamba Al Mansour. Bamba Al Mansour, oprichter Blackstereo Records, heeft in zijn carrière al een hoop bereikt en samengewerkt met namen als Daddy O, Redman en The Outsidaz. De achtste aflevering van The Pay Check staat om 20:00 uur online op het Sneakerjagers YouTube-kanaal.

The Pay Check

The Pay Check is een Sneakerjagers talkshow waarin host Pay Kolmüs met verschillende gasten praat over hiphop, sneakers, the culture en alles daaromheen. In een laid back sfeer wordt er gepraat, gelachen en gediscussieerd over uiteenlopende onderwerpen. In voorgaande afleveringen waren niemand anders dan Edson Sabajo, Kwills en Neenah te gast. Ditmaal praat Pay met Bamba Al Mansour.

The Pay Check Bamba
Foto’s Sneakerjagers

Host Pay Kolmüs (@payfresh) is van alle markten thuis en heeft een breed werkveld. Als muziekjournalist en artist manager heeft Pay met een hoop, grote artiesten wereldwijd samengewerkt. Met zo’n ruim twintig jaar ervaring in de muziek- en entertainmentindustrie, heeft Pay een breed netwerk opgebouwd binnen de muziek- en cultuursector en is ze op verschillende markten actief.

The Pay Check Bamba

In haar carrière als muziekjournaliste heeft ze grote artiesten als Public Enemy, Ice Cube, Nas en Ne-Yo mogen spreken. Als DJ maakte ze mixtapes voor verscheidene artiesten en daarnaast had ze een eigen radioprogramma. Momenteel is Pay lid van de Raad van Toezicht van de Melkweg, Amsterdam’s grootste hiphop podium. Daarnaast helpt ze als artiest consultant nieuwe creatieve talenten met het strategisch opbouwen van hun naam, werk en carrière.

Als kers op de taart, is Pay ook mentor en docent bij Master The Mix Academy, The Foundation en ICMA in Engeland en heeft ook nog eens grote passie voor sneakers. Met name voor de Nike Air Max 1, haar all-time favoriete silhouet.

Bamba Al Mansour

In de achtste aflevering van The Pay Check is niemand anders dan Bamba Al Mansour te gast. Bamba heeft een succesvolle carrière in de muziek- en kunstindustrie. Als artiest wil Bamba impactvolle kunst creëren die men inspireert en motiveert. Ook heeft hij zijn eigen label, Blackstereo Streets (@blackstereorecords). Hier biedt Bamba creatievelingen en artiesten een platform aan en staat kunst en creativiteit centraal.

The Pay Check Bamba

Bamba groeide op in Europa en Noord, West en Zuid- Amerika. Toen hij in Brooklyn, New York, woonde, stapte hij in de muziekindustrie en werkte hij als producer van Kedar Massenburg (Motown: D’angelo/ Erykah Badu). Vanaf hier ging het balletje rollen en werkte Bamba aan verschillende muziekproducties, filmmuziek en deed hij muziek curatie voor mode-events en commercials.

Vanuit hier heeft Bamba samengewerkt met namen als Daddy O (Stetsasonic), Redman, The Outsidaz, Freestyle Fellowship, maar ook verscheidene Afrikaanse hiphop acts zoals Xplastaz en Fid Q. Voor het beruchte all star hiphop collectief, The Most Official, produceerde hij “Next Block”. Naast zijn succesvolle carrière in de hiphop industrie, wil Bamba zich nu focussen op het helpen van jonge creatievelingen en doet dit met zijn label Blackstereo Streets.

The Pay Check Bamba

Met Blackstereo Streets wil Bamba een infrastructuur opbouwen voor beginnende creatievelingen. Hij wil jongeren inspireren en een community oprichten waarin impactvolle kunst centraal staat. Hij heeft grootse plannen voor 2023 en vertelt hier alles over in de achtste aflevering van The Pay Check.

Achtste aflevering

De achtste alevering van The Pay Check staat op donderdag 13 oktober 2022 om 20:00 uur online. De aflevering is te bekijken op het Sneakerjagers YouTube kanaal.

The Pay Check Bamba

Vergeet ook niet Sneakerjagers op Instagram te volgen en blijf zo op de hoogte over komende episodes van The Pay Check. Download de Sneakerjagers app en krijg push meldingen van jouw favoriete shows of release.