Skip to content
Upcoming

Nieuw: Undefeated x adidas UltraBoost ‘Triple Black’

5 maart 2019 09:52
Nieuw: Undefeated x adidas UltraBoost ‘Triple Black’

De adidas Ultra Boost is uitgegroeid tot één van de meest geliefde adidas modellen. Door de jaren heen heeft het model verschillende collabs gehad met andere grote merken, zoals SoleBox en Babe. Voor de volgende collab slaan UNDEFEATED en adidas de handen ineen voor een super strakke all black adidas Ultra Boost ‘Triple Black’.

De samenwerking tussen UNDEFEATED en adidas is er eentje die we al wel vaker hebben gezien. De colorways die ze uitbrengen zijn voornamelijk clean en minimalistisch. De volgende sneaker die deze twee grote partijen zullen uitbrengen doet niet onder aan dit feit.

De adidas Ultra Boost is een super comfortabele sneaker. Met een zool gemaakt van het bekende Boost materiaal, hetzelfde materiaal wat gebruikt wordt voor de altijd geliefde Yeezy’s, is duurzaam en enorm zacht. Het resultaat hiervan is dat de sneakers extra goed meeveren en aansluiten op de voeten van de drager. Een andere grote eigenschap is de primeknit upper. Het signature materiaal van adidas sluit strak maar ademend om de voeten van de gebruiker waardoor de sneakers altijd goed zitten en aanvoelen.

Voor de adidas x UNDEFEATED Ultra Boost heeft de sneaker uiteraard al deze bovengenoemde eigenschappen. UNDEFEATED zijnde is de sneaker clean en sexy met een triple black bovenwerk. Over de neus loopt de UNDFTD tekst die het merk vaker gebruikt bij collabs.

Er is nog geen releasedatum of verdere informatie bekend over deze collab, dus blijf up-to-date met de Sneakerjagers Releasekalender.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Undefeated
Picture by: @sneakerprophet