Skip to content
Upcoming

Nieuw: De Nike Air VaporMax 3.0 ‘All Black’

1 maart 2019 09:09
Nieuw: De Nike Air VaporMax 3.0 ‘All Black’

Alweer bijna 2 jaar geleden werd de Nike Air VaporMax voor het eerst gelanceerd. Het was de eerste sneaker van Nike die geen officiële ‘midsole’ had, maar een volledige Air Unit als zool. Door de loop van de jaren is de VaporMax gebruikt voor verschillende doeleinden, zowel voor performance als Lifestyle. Na het succes van het model is het nu tijd voor de volgende stap: De VaporMax 3.0.

Tijdens de eerste release van de VaporMax werd hij uitgebracht in een hele cleane lightgrey/bright red colorway. Deze feeling is Nike nooit kwijtgeraakt, maar Nike is soms wel de wilde kant op gegaan. Zo is de VaporMax zool gebruikt voor verschillende hybrids met andere Air Max modellen, zoals de Air Max 97 en de Air Max Plus.

De nieuwe Air VaporMax 3.0 gaat eigenlijk weer terug naar de inspiratie van het originele model. Met een slank en elegant bovenwerk waar de focus ligt op stijl en performance. Een opvallende nieuwkomer in deze variant is het bovenwerk wat volledig gemaakt is van Flyknit.

De gehele sneaker is uitgevoerd in een all black kleurencombinatie. Waar we normaal nog wat robuuste stiksel details zagen zien we nu alleen maar subtiele synthetische details, zoals een verstevigde heelcap en een tonal Swoosh.

Ben jij een groot liefhebber van de VaporMax of elegante en cleane sneakers? Grijp dan in maart jouw kans om deze Nike Air VaporMax 3.0 te scoren! Voor meer info check je, zoals altijd, de Sneakerjagers releasekalender.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


VaporMax 3.0
VaporMax 3.0
VaporMax 3.0
VaporMax 3.0
VaporMax 3.0