Skip to content
Upcoming

Nieuw bij JD: Levi’s Musthave Collectie

24 juli 2019 15:07
Nieuw bij JD: Levi’s Musthave Collectie

Levi’s is al meer dan 150 jaar een grote speler in de mode wereld en levert al jaren een iconische look binnen de fashion scene. En JD heeft goed nieuws. Het Amerikaanse mode bedrijf is namelijk vanaf nu verkrijgbaar bij JD Sports. Om dit te vieren lanceren ze samen de Levi’s Musthave Collectie.

In de Musthave Collectie zitten verschillende items van t-shirts, truien, spijkerjassen en broeken. Een mooi moment om deze items eens uit te lichten. Om te beginnen met twee verschillende Denim Jackets. De twee Denim Jackets zijn gemaakt van een lichte kleur denim en zijn een echte must have in je kleding kast. Shop ze hier.

De Batwing Logo T-shirts van Levi’s zijn ongekend populair, maar Levi’s heeft natuurlijk ook een hoop meer toffe T-shirts zoals deze drie T-shirts. Kijk bijvoorbeeld naar het gestreepte shirt. Door het logo van Levi’s op de borst behoudt hij toch de iconische look, terwijl het toch weer iets heel anders is. Shop de T-shirts hier.

Tenslotte zijn er een aantal te gekke truien beschikbaar van Levi’s bij JD. Check bijvoorbeeld de witte trui! Met het klassieke logo heeft de trui een iconische look. Maar door het gebruik van kleuren is hij toch nog helemaal van deze tijd. Shop de truien hier.

Ben je opzoek naar een stylist look van Levi’s? Deze items en nog veel meer van de Levi’s Musthave Collectie zijn nu Online verkrijgbaar bij JD Sports.