Skip to content
Upcoming

NIEUW: Ambush x Nike Air Max 180 Hi

5 maart 2019 16:08
NIEUW: Ambush x Nike Air Max 180 Hi

Gisteren was de Fear of God Air Max 180 in twee nieuwe colorways aangekondigd. Vandaag, dinsdag 5 maart verschijnen de officiele foto’s van deze nieuwe samenwerking tussen Ambush en Nike. Het resultaat van hun samenwerking is deze Nike Air Max 180 Hi in een zwarte uitvoering.

De laatste tijd zien we een trend opkomen waarin bekende Nike modellen gebruikt worden als basis voor een nieuw model. Zo zijn de hybrids gigantisch hot maar verschijnen er ook compleet nieuwe modellen. Een goed voorbeeld is de eerdergenoemde Fear of God Air Max. Een sneaker die is geïnspireerd op de Air Max 180. De volgende sneaker die zijn inspiratie haalt uit de Air max 180 is deze Nike x Ambush Nike Air Max 180 Hi.

De sneaker heeft als basis de elementen van de bekende Nike Air Max 180. Echter is deze Ambush variant radicaal anders. Zo is het bovenwerk volledig gemaakt van het neopreme materiaal wat een slanke uitstraling geeft. Opvallend is dat er op het eerste gezicht geen laces te vinden zijn op de sneaker. Het bovenwerk kan namelijk open en dicht gemaakt worden met een rits. We denken echter wel dat er soort van aantrek lussen te vinden zijn onder dit bovenwerk.

Over de upper heen zit een rubberen zwarte Swoosh die heel subtiel aanwezig is. De heel loopt langzaam over in een neutraal suede detail in een beige kleur. Als finishing touch rust het bovenwerk op de bekende Air Max 180 zool in een witte met blauwe kleur.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox


Ambush X Nike Air Max 180 High 'Black'

BV0145-001 · Prijs vanaf €88,-

Naar alle aanbieders
Ambush
Ambush
Ambush
Ambush
Ambush
Images by: Nike