Skip to content
Upcoming

New Balance x Haven is weer terug met een nieuwe sneaker

12 maart 2020 09:45
New Balance x Haven is weer terug met een nieuwe sneaker

Vorig jaar brachten ze samen de New Balance x Haven 990v5 uit, de samenwerking verliep voor beide partijen goed. En dat blijkt! Ze hebben namelijk opnieuw een samenwerking aangekondigd via Haven’s instagramaccount, daar vertelden ze dat de sneakers genaamd M990RG5 binnenkort al zullen uitkomen. Dat was dan ook de enige informatie die ze loslieten. Er is nog geen exacte datum bekend, maar informatie zal snel volgen!

Haven geschiedenis

Haven is opgericht in 2006 in Canada, Edmonton, Alberta. Het begon met een klein creatief teampje die het belangrijk vond dat producten de kwaliteit verdienden die zij nodig hadden. Het merk groeide vanaf het moment dat zij Haven definieerde. Een erkenning van het bekende merk is dat zij een exclusief herenkledingmerk zijn. Ze hebben meerdere samenwerkingen gedaan en met de dag worden ze bekender en succesvoller, eentje die je moet onthouden dus.

Haven x New Balance M990RG5 “Grey”

De sneakers worden in Amerika gemaakt. Hij bezit van utilitaire en premium materialen. Het bovenstuk is gebouwd met Cordura AFT- Mesh die gevestigd is op de neus en de zijkanten. Dit zorgt voor duurzame, ademende duurzaamheid. Wat ook opvalt zijn de sterk reflecterende panelen, die verborgen zijn onder de neus van gaas. Dit wordt geactiveerd als het in aanraking komt met licht, deze details zijn bijna overal te vinden op de sneaker. De veters zijn ook niet te missen, met gespikkelde geweven veters die het kenmerkende “N” logo en “V5” embleem hebben gekregen.

Release info

Op de Instagram van Haven hebben ze bekend gemaakt dat ze in Amerika en online verkrijgbaar zullen zijn vanaf 13 maart 2020. Er is nog geen datum bekend gemaakt voor wanneer ze in Europa te krijgen zijn. Houd daarom onze releasekalender in de gaten. Voor je het weet hebben wij alle informatie die je nodig hebt over deze toffe sneaker. Ook voor andere sneaker releases kan je bij ons terecht.

Images by Haven