Skip to content
Upcoming

New Balance viert de Made in series met Craftmanship Day

16 januari 2019 11:19
New Balance viert de Made in series met Craftmanship Day

AFEW en New Balance vieren het Made In concept van het Amerikaanse merk met een one off sneaker. Er zal maar 1 paar komen van de AFEW X New Balance ‘Craftmanship’.

New Balance is een Amerikaans sneaker en sport merk dat zich in Boston (USA) heeft gevestigd. Het bestaat al 113 jaar en heeft dan ook een rijke historie. Samen met AFEW viert het nu dan ook het Made In concept van het merk.

Met dir project willen ze iedereen een blik geven in de wereld van de ontwikkeling van een sneaker en in het speciaal een collab. Iedere sneakerliefhebber heeft wel eens een sneaker gezien van New Balance waarvan ze dachten, die is wel heel tof. Het merk brengt natuurlijk sportieve sneaker maar combineert dit met pure vakmanschap en kwaliteit. De Made in the Uk en Made in the USA sneakers zijn dan ook van goede kwaliteit en de designs zijn goed doordacht.

De Duitse shop organiseert nu de AFEW X New Balance ‘Craftmanship Day’. Tijdens deze dag zal er een vintage tentoonstelling zijn van de New Balance 997 series. Maar buiten dit zal er ook een panel zijn die zullen praten over over New Balance en de Made In series. Maar misschien is het hoogte punt wel de uniek New Balance 997 ‘Craftmanship Day’. Van deze schoen is er maar een gemaakt en bestaat dan ook uit de beste materialen. Denk hierbij aan canvas, leer en suede.

Heb jij 19 januari nog geen plannen of heb je die wel maar wil je dit niet missen, dan is het zeker een aanrader om te checken. Het evenement is in Düsseldorf, net iets meer dan een uurtje over de Duitse grens. 

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


AFEW X New Balance Craftmanship Day

Datum: 19.01.2019 – 18:30
Locatie: Ninasagt Gallery – Düsseldorf
Meer info>>

Afbeelding: AFEW