Skip to content
Upcoming

New Balance heeft zich laten inspireren door de zee met dit nieuwe ‘Coastal’ pack

27 april 2019 09:02
New Balance heeft zich laten inspireren door de zee met dit nieuwe ‘Coastal’ pack

New Balance komt de laatste tijd met veel nieuwe en verschillende colorways. Ook nu is New Balance weer lekker bezig geweest door zich te laten inspireren door de zeeën. Hieruit is het ‘Coastal’ pack voort gekomen Dit pack bestaat uit maar liefst drie verschillende colorways. Eén colorway vind je op de New Balance 998, de andere twee op de 997. Ben je nieuwsgierig? Lees dan vooral verder!

New Balance M998PSD – Made in USA

Als eerste zoomen we in op de New Balance 998. Dit is de sneaker met de donkerste kleuren binnen dit pack. Op de upper vind je een combinatie van verschillende kleuren en materialen zoals mesh en suède. De witte kleur op het middelste deel van de upper springt er het meest uit. Toch is ook de toebox erg opvallend door de oranje kleur die het gekregen heeft. Achterop de hiel vind je juist de wat donkere kleuren zoals grijs en zwart. De zwarte kleur vind je overigens ook terug in het welbekende ‘N’ logo op de zijkant van de sneakers.

De upper is geplaatst op een midsole die in verschillende elementen is verdeeld. Al deze elementen hebben ook hun eigen kleur zoals verschillende tinten roze en licht oranje kleur. Onder deze kleurrijke midsole vind je de outsole. Ook de outsole is verdeeld in verschillende vlakken met ieder een andere kleur. Ondanks de vele verschillende kleuren op deze sneaker, blijft het toch één geheel.

Image by: 43einhalb

New Balance M997LBH – Made in USA

De tweede colorway uit dit pack is te vinden op de New Balance 997. Deze colorway heeft een zachtere uitstraling door het gebruik van pastel tinten zoals verschillende tinten roze op de upper. Door deze kleuren te combineren met wit op de upper, heeft de schoen een wat vrouwelijkere uitstraling. Toch is er op de upper ook een wat donkerdere kleur te vinden, namelijk op de hiel. Dit zorgt voor een mooi contrast. Deze zachte upper is op een clean witte midsole geplaatst. Onder deze midsole vind je een outsole in een kleur die je misschien niet direct bij de rozige upper, namelijk pastel blauw. Toch geeft dit een mooi effect aan de sneaker en maakt deze kleur het helemaal af.

Image by: 43einhalb

New Balance M997RSA – Made in USA

Als laatste colorway uit het ‘Coastal’ pack kijken we ook nog een keer naar de New Balance 997. Bij deze colorway springt juist de zool er meteen uit in plaats van de upper. Een deel van de midsole en de gehele outsole zijn namelijk voorzien van een fel blauwe kleur. Deze kleur springt er zo goed uit omdat de upper juist heel rustig en neutraal is gehouden. Op de upper vind je namelijk alleen maar beige tinten. Een leuk detail op deze sneaker is dat het een werkelijke kust nabootst. De beige upper kan je namelijk zien als het strand en de blauwe zool als de zee. Al helemaal doordat het blauw golvend is aangebracht op de midsole.

Image by: 43einhalb

De sneakers uit dit New Balance ‘Coastal’ pack zijn op dit moment al verkrijgbaar bij 43einhalb voor een prijs van €220,-. Wil jij lekkere zomerse sneakers aan je voeten? Dan zijn deze nieuwe colorways echt iets voor jou!