Skip to content
Upcoming

New Balance brengt een heerlijk zomerse pack uit

20 maart 2019 14:12
New Balance brengt een heerlijk zomerse pack uit

New Balance blijft iedere keer weer verassen met pareltjes. Zo is ook het nieuwe New Balance ’90s Revival’ pack weer top!

De twee nieuwe sneakers zijn de New Balance 1500 en de 1530. Twee modellen die veel overeenkomsten hebben. Maar waar de 1500 redelijk licht is heeft de 1530 een wat donkerdere colorway gekregen.

De 1500 heeft een upper gekregen in de kleuren roze, teal-groen en wit. De van suède gemaakte mudguard komt in de ’teal’ kleur. De details zoals de branding en de tong komen in de frisse roze kleur. Door deze samenstelling van kleuren krijgt de sneaker een echte jaren ’90 vibe. De 1530 maakt gebruik van nagenoeg dezelfde kleuren en materialen. Enkel is hier de mudguard paars en komen de details hier in de ’teal’ kleur. De rest van de panelen op de upper komen in een zwarte kleur.

Helaas is er nog geen releasedatum bekend van het New Balance ’90s Revival’ pack. Maar voorlopig Kunnen we wel alvast naar on-foot foto’s kijken door de afbeeldingen van 43einhalb. Check hier onder alle release details en natuurlijk de foto’s!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


New Balance 1500 '90s Revival Pack'

M1500WTP · Prijs vanaf €320,-

Naar alle aanbieders
Afbeeldingen: 43einhalb

New Balance 1530 '90s Revival Pack'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Afbeeldingen: 43einhalb