Skip to content
Upcoming

New Balance 997S komt met nieuwe ‘Multicolor’ voor de lente

6 maart 2020 16:37
New Balance 997S komt met nieuwe ‘Multicolor’ voor de lente

New Balance gaat hard en zij zijn daar ook bewust van, de colorways blijven maar komen en ze hebben opnieuw een nieuwe colorway gedropt op de 997S genaamd New Balance 997S “Multi Color”. Multi Color zie je ook zeker weten terug in de sneaker, hier word je toch spontaan vrolijk van?

New Balance

“We are born to move” is het motto van New Balance. Het Amerikaanse bedrijf is opgericht in 1906 en zijn de afgelopen jaren weer flink aanwezig. De laatste 30 jaar hebben ze zeker weten een stempel achtergelaten op de sportwereld. Ze zijn nu de op 4 na grootste sportmerk van de wereld. In 1906 begon het dus allemaal, de schoenmaker William J. Riley werd geïnspireerd om mensen met voetproblemen te helpen. Dit deed hij door speciaal aangepaste sneakers en inlegzolen. Je zou het bijna niet geloven maar een kip heeft hem hierbij heel erg geholpen, hij keek namelijk hoe het dier bewoog. Hoe dat beestje nou zo stabiel kon staan, en dat met pootjes zo dun als een stokje. Vandaar de naam New Balance. Pas in 1941 kwamen sportschoenen aan bod, voetbalschoenen, basketbalschoenen en hardloopschoenen. Nu worden die schoenen bijn a allemaal gebruikt voor het dagelijks gebruik. Met de jaren hebben verschillende sneakers veel colorways gekregen en er beloven nog veel meer aan te komen!

New Balance “Multi-Color” 997S

New Balance heeft ons weer mogen verassen hoor! Wat een kleurrijk sneakertje is de New Balance 997S “Multicolor”. Verschillende kleuren beschikken over de sneaker, warme en wat koudere kleuren de sneaker sieren. Geel, sinaasappel oranje, blauw en noem maar op. Retro groen zie je terug op de tong van de sneaker. De buitenzolen zijn gelakt met een gum kleurige afwerking. Door het kleuren gebruik heeft de sneaker een echte old school look gekregen.

Release info

De New Balance 997S “Multicolor” zijn inmiddels al uitgebracht in Amerika. Er is nog geen verdere informatie over wanneer ze in Nederland verkrijgbaar zullen zijn. Houd daarom onze releasekalender in de gaten, voor je het weet staan ze erop! Ook voor andere sneakers kan je bij ons terecht, zo ben je altijd up to date.

Images by Sneaker Politics