Upcoming

New Balance geeft het 991 model een makeover van aardetinten

9 oktober 2019 15:30
New Balance geeft het 991 model een makeover van aardetinten

Er is een nieuwe colorway onderweg voor de New Balance 991 onderweg. Het gaat om een colorway die beschikt over aardetinten. Ook past deze nieuwe colorway perfect bij het seizoen waar we ons nu in bevinden.

De New Balance beschikt nu over een luxe uitstraling door middel van het gebruik van luxe materialen. Zo is de basis gemaakt van textiel met hier overheen overlays van zacht suède en leer. Deze materialen zijn gemaakt in zwarte, bruine beige kleuren. Op de tong is er ‘CMXCI’ geborduurd, dit is een detail dat niet iedereen zal herkennen. Het is namelijk de Romeinse cijferstijl voor ‘991’. Ook zijn er nog vele duidelijkere hits te vinden op de midfoot en op de hiel.

Onder deze luxe upper bevindt zich een tweekleurige ABZORB midsole. De twee kleuren zijn grijs en wit. De achterkant heeft een grijze kleur en de voorkant een witte kleur. Deze midsole zorgt voor het klassieke comfort wat we van New Balance gewend zijn. Er is een camouflageprint te vinden op de outsole in verschillende kleuren. Een extraatje dat de sneaker helemaal afmaakt is een speciale zilveren badge die je erbij krijgt.

Er is helaas nog geen officiële releasedatum naar buiten gekomen van de New Balance 991 ‘Tan’, maar wij verwachten dat de sneaker binnenkort uitkomt via onder andere 43Einhalb. Houd goed onze Releasekalender in de gaten voor meer informatie en bekijk hieronder foto’s van de sneaker.


New Balance M991 'Tan'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
New Balance 991
New Balance 991
Images by 43Einhalb

The Turnover