Skip to content
Upcoming

New Balance 990GL5 krijgt nu ook een ‘Black’ colorway

2 mei 2019 14:23
New Balance 990GL5 krijgt nu ook een ‘Black’ colorway

Eerder schreven wij al over de nieuwste toevoeging van New Balance aan zijn 990 serie. Dit is de New Balance 990GL5. Nu heeft dit model alweer een nieuwe colorway gekregen, namelijk in het zwart. Net zoals de vorige 990 sneakers zal dit model geliefd worden door velen.

De details

De sneaker heeft een wat donkere uitstraling. Dit komt natuurlijk door het gebruik van de kleur zwart op de upper. De basis bestaat namelijk uit zwart nylon. Daar overheen zijn nog weer zwart suède elementen geplaatst. Door het vele zwart op de upper valt de typische ‘N’ van New Balance aan de zijkant natuurlijk goed op. Deze ‘N’ heeft een zilvergrijze kleur gekregen. De donkere upper is geplaatst op een iets lichtere zool, maar ook die is nog vrij donker. De achterste elementen van de midsole zijn in verschillende tinten grijs, hier is ook een lichtgrijze kleur te vinden wat de sneaker toch nog wat op laat lichten. Uit eindelijk wordt de sneaker geplaatst op een zwarte outsole, dit sluit natuurlijk weer goed aan op de upper.

De New Balance 990GL5 ‘Black’ | 724511-50 zal net zoals de ‘Grey’ aankomende zaterdag, 4 mei, releasen voor een prijs van €200,-. Bekijk hieronder de foto’s en waar je deze colorway kan bemachtigen.


New Balance W990 'Black'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
New Balance 990v5 Dames Sneakers zwart
Afbeeldingsresultaat voor 724511-50
New Balance 990v5 Dames Sneakers zwart
Uitgelichte afbeelding: Maha