Skip to content
Editorial

Sneakerjagers presenteert samen met New Balance het 550 ‘Premium’ pack + giveaway 💥

30 juni 2021 16:29
Sneakerjagers presenteert samen met New Balance het 550 ‘Premium’ pack + giveaway 💥

New Balance dropt op vrijdag 16 juli 2021 het ‘Premium’ pack van het 550 model. Het pack bevat maar liefst drie colorways: de ‘Maroon’, ‘Black & White’ en de ‘University Gold’. Om dit te vieren, hebben wij van Sneakerjagers een speciale verassing georganiseerd in samen werking met de New Balance store Amsterdam. Benieuwd hoe het pack er uit ziet en wat er te winnen valt? Check dan alle info van de New Balance 550 launch snel hieronder!

New Balance 550 x Sneakerjagers

New Balance 550 ‘Premium’ pack

‘Maroon’

De ‘Maroon’ colorway op het New Balance 550 model geeft de sneaker een echte vintage 90’s vibe. De basis heeft de ‘Premium’ kleur gekregen en er zijn accent van de rood-paarse kleur aangebracht.

New Balance BB550LI1 'Maroon' - Premium Pack

BB550LI1 · Prijs vanaf €99,-

Naar alle aanbieders

‘Black & White’

Als je nog een goede basis sneaker zorgt, is deze ‘Black & White’ kleurencombinatie misschien wel iets voor jou. De zwart-witte schoen kun je met elke outfit combineren. Door de rustige basis vallen de accenten goed op, zoals bijvoorbeeld de grijze suède teen.

New Balance BB550LM1 'Black & White' - Premium Pack

BB550LM1 · Prijs vanaf €160,-

Naar alle aanbieders

‘University Gold’

De meest opvallende kleur uit het pack is toch wel deze knalgele ‘University Gold’. De kleurrijke delen springen er uit doordat de warme kleur lekker contrasteert met de koele basis.

New Balance BB550LA1 'University Gold' - Premium Pack

BB550LA1 · Prijs vanaf €63,-

Naar alle aanbieders

New Balance x Sneakerjagers

Om te vieren dat het driedelige ‘Premium’ pack lanceert, slaan Sneakerjagers, @lexflex_signs en de New Balance store in Amsterdam de handen ineen om een speciale actie te organiseren. De New Balance store staat de aankomende dagen helemaal in het teken van het populaire 550 model. Dit pack zal dan ook online én tevens instore verkrijgbaar zijn in de New Balance store te Amsterdam. Om dit duidelijk te maken, heeft @lexflex_signs een exclusieve raamschildering gemaakt op de voorkant van de store.

New Balance 550 x Sneakerjagers

New Balance Store 📍 Amsterdam

Het New Balance 550 ‘Premium’ pack kun je vinden in de New Balance store in Amsterdam. In de winkel vind je een ruime collectie New Balance sneakers. Om speciale releases een mooi plekje te geven, hebben ze een display gemaakt waar de populairste sneakers te vinden zijn. Hier kun je natuurlijk ook de drie 550’s vinden.

grey day
new balance 574
new balance store amsterdam

New Balance x Sneakerjagers Giveaway 💥

Maar we hebben nog een verassing! Sneakerjagers geeft namelijk samen met New Balance een paar sneakers weg. Jij maakt kans kans om jouw favoriete colorway van dit musthave pack te winnen in je eigen maat. Benieuwd wat je daarvoor moet doen? Lees dan snel verder:

Stap 1: Maak een foto voor de etalage van de New Balance Store, op de Leidsestraat 30, 1017 PB Amsterdam, en wijs jouw favoriete colorway van de New Balance 550 aan.

Stap 2: Deel deze foto in je story tussen donderdag 1 juli vanaf 09:00 tot en met vrijdag 16 juli 09:00 en tag @sneakerjagers in je story. Zet ook je maat in de story.

Wij maken de winnaar van de New Balance 550 bekend via ons Instagram-account. Lees hier de actievoorwaarden van de giveaway.

amsterdam new balance

Vergeet dus niet om tussen donderdag 1 juli 2021 en vrijdag 16 juli 2021 een bezoekje te nemen aan de New Balance store in Amsterdam. Houd ons Instagram-account goed in de gaten, om de bekendmaking van de winnaar niet missen. Check ook de launch page van de New Balance 550 x Sneakerjagers, om alle info omtrent de giveaway goed te lezen. Succes met de winactie en vergeet ons niet te taggen (@sneakerjagers)!

New Balance 550 x Sneakerjagers
Images by Sneakerjagers