Skip to content
Newsfeed

NEIGHBOORHOOD x adidas komen met NMD ‘Paisley Pack’

23 november 2022 20:32
NEIGHBOORHOOD x adidas komen met NMD ‘Paisley Pack’

Het Japanse label NEIGHBOORHOOD en adidas zijn terug voor een nieuwe samenwerking. Dit keer komen de twee namen met het NMD ‘Paisley Pack’. Dit pack komt met twee NMD R1 silhouetten in NEIGHBOORHOOD colorways. Hier vind je alles wat je moet weten.

Op 28 november 2022 brengt het door Shinsuke Takizawa opgerichte merk NEIGHBOORHOOD twee NMD colorways. Samen met adidas koos het duo voor de kleurstellingen ‘Night Navy’ en ‘Core Black’. Zoals gewoonlijk zijn de NMD’s voorzien van BOOST-demping en een Primeknit bovenwerk. Beide sneakers hebben de paisley print en co-branding.

Hieronder tonen we je de eerste officiële beelden van het NEIGHBOORHOOD x adidas NMD Pack. Je kunt de kicks vanaf 28 november 2022 in handen krijgen via de adidas Confirmed App en andere retailers. Voor de sneakers moet je onvereer €160 opzij zetten. Klik op de button hieronder voor meer informatie.

Om er zeker van te zijn dat je geen adidas of andere hyped sneaker releases meer mist, kun je onze release kalender bekijken.

Als je ook geen Black Friday deals wilt missen, raden wij je de Sneakerjagers Black Friday Guide aan.