Skip to content
Upcoming

De National Park Foundation x adidas ZX5000 ‘Joshua Tree’ dropt vrijdag 21 augustus 2020

20 augustus 2020 17:25
De National Park Foundation x adidas ZX5000 ‘Joshua Tree’ dropt vrijdag 21 augustus 2020

Recent kwam het nieuws naar buiten dat National Park Foundation en adidas hun handen ineen hebben geslagen voor een samenwerking op de ZX5000. Samen hebben zij een colorway gecreëerd die de naam ‘Joshua Tree’ heeft gekregen.

In de Verenigde Staten ligt een groot park genaamd het Joshua Tree National Park. Het park ligt gevestigd in de staat Californië. In het park zijn allerlei verschillende landschappen te vinden en wat misschien nog wel het mooiste is aan het park is de zonsopkomst ’s ochtends. Hier heeft adidas ook de inspiratie vandaan gehaald om deze colorway te creëeren.

National Park Foundation x adidas ZX5000 ‘Joshua Tree’ | FY5167

Zoals we al zeiden is het bovenwerk geïnspireerd op de zonsopgang die dagelijks te zien is in het Joshua National Park. Naast het kleurgebruik is er ook gekozen voor verschillende materialen. De basis van de sneaker is verwerkt in een paarse kleur en wordt afgewerkt met roze en oranje tinten. Verder zijn er enkele details op het bovenwerk verwerkt in een zwarte kleur, bijvoorbeeld de lining en de outsole. Op de tong is Joshua National Park branding te vinden met een zonsopgang afbeelding erop afgedrukt. Ook op de heel pull tab is branding te vinden die de sneaker afmaakt.

Morgen, 21 augustus 2020, zal de samenwerking tussen de twee releasen via adidas. Daarnaast zal de sneaker ook droppen via enkele retailers, dus check onze Releasekalender voor meer informatie. Scroll naar beneden voor officiële afbeeldingen.

National Park Foundation x adidas ZX 5000 'Joshua Tree'

FY5167 · Prijs vanaf €38,-

Naar alle aanbieders
National Park Foundation adidas
National Park Foundation adidas
National Park Foundation adidas