Skip to content
Upcoming

Most Wanted Sneaker Releases – Week 38

20 september 2022 18:33
Most Wanted Sneaker Releases – Week 38

Iedere dinsdag kijken we bij Sneakerjagers naar de Most Wanted Sneaker Releases van de afgelopen week. In de week van 12 tot en met 18 september 2022 zagen we een hoop bijzondere sneakers voorbij komen. Met onder andere de J Balvin x Air Jordan 2 en de Nike Air Max 1 ‘Crepe Hemp’.

De meeste van deze releases waren zo populair dat ze na hun release direct uitverkocht raakten. Maar geen zorgen, via onze resell pagina kun je gemakkelijk de marktplaatsen vinden waar je jouw favoriete sneaker kunt scoren en krijg je een volledig overzicht van de prijzen.

Dit zijn de Most Wanted Sneaker Releases van week 38

1. Carhartt WIP x New Balance M990 l M990CH1

Carhartt WIP x New Balance M990
Foto’s Freshcotton
Carhartt WIP x New Balance M990

We beginnen de Most Wanted Sneaker Releases van week 38 met een opvallende release. Op 16 september 2022 werd de Carhartt WIP x New Balance M990 uitgebracht. De sneaker heeft een retro uitstraling en combineert het DNA van outdoor kledingmerk Carhartt WIP met het klassieke M990 silhouet.

Dit is de eerste samenwerking tussen Carhartt WIP en New Balance. De sneaker kwam met bijhorend apparel. Deze collectie bestond uit kleding items die stuk voor stuk hetzelfde kleurenpalet deelden. De Carhartt WIP x New Balance M990 combineert de kleuren grijs en navy-blauw. De mesh upper maakt het een sportieve sneaker.

Over het gehele design zijn suède overlays geplaatst. Ook het bekende N-logo verschijnt op het middenpaneel. Op de tong en hiel komen de brandings van beide namen naar voren. Deze zijn in het navy-blauw gezet.

Carhartt WIP x New Balance M990

M990CH1 · Prijs vanaf €145,-

Naar alle aanbieders

2. Air Jordan 3 ‘Dark Iris’ l CT8532-105

Air Jordan 3 'Dark Iris'
Foto’s Nike
Air Jordan 3 'Dark Iris'

Nike kwam in 2022 al verschillende colorways van de Air Jordan 3. Zo ook de ‘Dark Iris’, die op 16 september 2022 gereleased werd. De sneaker kleurt wit en heeft over het gehele design paarse details gekregen. Ook de bekende ‘elephant’ print verschijnt op de neus en hiel. Dit motief is kenmerkend voor de Air Jordan 3.

De Air Jordan 3 is het eerste model uit de Jordan-lijn waar de Air Unit zichtbaar is bij de hiel. De sneaker is ontworpen door Tinker Hatfield en was met name op het basketbalveld een geliefd silhouet. Nu, anno 2022, is de sneaker ook off-court een klassieker en heeft het model in 2022 al een hoop varianten gekregen.

Het bovenwerk is van leer. Op de tong verschijnt het welbekende Jumpman logo. Op de hiel zien we Nike Air in het paars gezet. De kraag en het element op de middenzool kleuren paars.

Air Jordan 3 'Dark Iris'

CT8532-105 · Prijs vanaf €205,-

Naar alle aanbieders

3. J Balvin x Air Jordan 2 l DQ7691-419

J Balvin x Air Jordan 2
Foto’s Nike
J Balvin x Air Jordan 2

Misschien wel de meest opvallende sneaker uit de Most Wanted Sneaker Releases van week 38, de J Balvin x Air Jordan 2. J Balvin en Nike zijn geen onbekenden van elkaar en staan bekend om hun opvallende colorways. Deze hemelsblauwe Air Jordan 2 is geen uitzondering.

De sneaker kleurt lichtblauw en heeft een wolkenprint op de hiel. De lichtblauwe buitenzool matcht mooi met de upper. De oranje stitching over het gehele design geeft de sneaker een opvallende twist. Op de tong verschijnt het Air Jordan logo. Opvallend detail; dit logo licht op in het donker. Ook op de hiel zijn glow in the dark lichtjes in de vorm van een smiley gezet.

J Balvin x Air Jordan 2

DQ7691-419 · Prijs vanaf €109,-

Naar alle aanbieders

4. Nike Dunk Low Next Nature WMNS ‘Light Curry’ l DN1431-001

Nike Dunk Low Next Nature WMNS 'Light Curry'
Foto’s Nike
Nike Dunk Low Next Nature WMNS 'Light Curry'

De Nike Dunk Low Next Nature WMNS ‘Light Curry’ heeft een herfstachtige colorway. De sneaker werd op 16 september 2022 gereleased en kwam exclusief in dames maten. De Dunk Low is tegenwoordig razend populair en heeft in 2022 alleen al een hoop unieke colorways ontvangen. Zo ook de ‘Light Curry’.

Het bovenwerk is van leer. De upper kleurt wit en over het gehele design zijn oranje overlays geplaatst. De buitenzool matcht mooi met de overlays, evenals de Swoosh op het middenpaneel. Op de tong en hiel zijn de Nike brandings gestikt. De sneaker is onderdeel van de Next Nature-lijn van Nike. In deze lijn staat duurzaamheid centraal.

Nike Dunk Low Next Nature WMNS 'Light Curry'

DN1431-001 · Prijs vanaf €46,-

Naar alle aanbieders

5. Nike Air Max 1 ‘Crepe Hemp’ – 2022 l FD5088-200

Nike Air Max 1 'Crepe Hemp' - 2022
Foto’s Nike
Nike Air Max 1 'Crepe Hemp' - 2022

We sluiten onze Most Wanted Sneaker Releases van week 38 af met een klassieke colorway. De Nike Air Max 1 ‘Crepe Hemp’ – 2022 haalt zijn inspiratie uit de ‘Crepe Hemp’ colorway uit 2004. Deze sneaker hat een jute upper, wat het paartje een unieke look gaf. De 2022 variant van de ‘Crepe Hemp’ heeft geen jute upper gekregen, maar heeft wel verschillende details die doen hinten naar zijn voorganger.

De upper is van linnen en heeft een off-white kleur. De donkerbruine mudguard contrasteert mooi met de upper en is van suède. Op het middenpaneel zijn lichtbruine overlays geplaatst en de Swoosh kleurt, evenals bij zijn voorganger, turquoise. Op de tong en hiel zijn de Nike brandings in het turquoise gezet.

De Nike Air Max 1 ‘Crepe Hemp’ – 2022 behoudt zijn crep buitenzool. De Air Unit verschijnt bij de hiel in de middenzool en kleurt hier turquoise.

Nike Air Max 1 'Crepe Hemp' - 2022

FD5088-200 · Prijs vanaf €67,-

Naar alle aanbieders

Dit waren de Most Wanted Sneaker Releases van week 38. Download de Sneakerjagers app en blijf op de hoogte van de laatste releases. Ook krijg je hier een volledig overzicht van de stores waar jij jouw favoriete sneaker wilt scoren en kun je meedoen met verschillende giveaways.