Skip to content
Upcoming

Most Wanted Sneaker Releases – Week 36

6 september 2022 14:33
Most Wanted Sneaker Releases – Week 36

Een nieuwe week is weer begonnen en dat houdt in dat het tijd is voor de ‘Most Wanted Sneaker Releases’. In deze serie blikken we terug op de meest gewilde sneakers van de voorgaande week week. De week van maandag 29 augustus 2022 tot en met zondag 4 september zat weer vol met unieke drops. Zo heeft de laatste wave van Patta x Nike zijn release gekregen en is ook de adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Slate’ gedropt.

Veel van deze releases waren zó populair, dat ze niet meer te verkrijgen zijn bij de retailers. Maar no stress, het is nog steeds mogelijk om je favoriet te scoren bij verschillende marktplaatsen. Wanneer je naar de Sneakerjagers resell-pagina gaat, kun je zien bij welk platform de sneaker het goedkoopste is.

Laten we kijken naar de Most Wanted Sneaker Releases van week 36.

1. Air Jordan 4 Retro SE ‘Black Canvas’ | DH7138-006

Air Jordan 4 Retro SE 'Black Canvas' Most Wanted
Air Jordan 4 Retro SE 'Black Canvas' Most Wanted

De Most Wanted Sneaker Release van deze week is de Air Jordan 4 Retro SE ‘Black Canvas’. De colorway doet denken aan de Eminem x Carhartt x Air Jordan 4 ‘Black Chrome’, die nu voor meer dan €36.000 te koop is bij retailers.

De Air Jordan 4 ‘Black Canvas’ heeft een zwarte canvas basis gecombineerd met bijpassende netting en suède mudguards. De eyelets en Jumpman motieven aan de achterkant komen in het lichtgrijs wat zorgt voor contrast met de rest van het bovenwerk. De tussenzool komt in een combinatie van zwart, wit en grijs daarnaast is de buitenzool gemaakt van zwart rubber, wat dit ontwerp compleet maakt.

Air Jordan 4 Retro SE 'Black Canvas'

DH7138-006 · Prijs vanaf €304,-

Naar alle aanbieders

2. adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Slate’ | HP7870

adidas Yeezy Boost 350 V2 'Slate' Most Wanted
adidas Yeezy Boost 350 V2 'Slate' Most Wanted

Als tweede in het rijtje staat de adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Slate’, die onderdeel is van de Yeezy Fall collectie 2022. Hiermee wordt een nieuw seizoen ingeluid, van de zonnige zomer naar een regenachtige herfst.

Het grootste deel van het Primeknit bovenwerk heeft een grijze kleur gekregen, de ‘SPLY-350’ strepen over de profielen wijken af in donker zwarte kleur. Wat zorgt voor een groot contrast met het bovenwerk. De geribbelde semi-transparante tussenzool komt in een bruinachtige tint, waardoor de Yeezy 350 v2 een beige afwerking krijgt, wat perfect aansluit op eerdere releases van de collab.

adidas Yeezy Boost 350 V2 'Slate'

HP7870 · Prijs vanaf €184,-

Naar alle aanbieders

3. Stüssy x Converse Chuck 70 ‘Surfman’ | A02052C

Stüssy x Converse Chuck 70 'Surfman'
Stüssy x Converse Chuck 70 'Surfman' Most Wanted

De ‘Surfman’ van Stüssy en Converse is een opvolger van de eerder gedropte zwarte Chuck 70 en One Star.

De sneaker is milieuvriendelijk, dit komt doordat het traditionele canvas op het bovenwerk is vervangen door een ademende hennepstof. De basis heeft een roze kleur gekregen, het Surfman logo op de kraag en het All Star logo op de tong komen in het zwart. Wat in contrast staat met de rest van het bovenwerk. Een opvallend detail zijn de silhouetten van de traditionele Converse logo’s die normaal gesproken op de zijkant zitten.

Stussy x Converse Chuck 70 'Surfman'

A02052C · Prijs vanaf €75,-

Naar alle aanbieders

4. Sacai x Nike Cortez 4.0 ‘White’ | DQ0581-100

Sacai x Nike Cortez 4.0 'White'
Sacai x Nike Cortez 4.0 'White' Most Wanted

Sacai heeft voor de Cortez 4.0 de kleuren wit, rood en blauw gebruikt. Wat een eerbetoon is aan de originele colorway van de Cortez. Daarnaast is dit ook terug te zien aan het leer op de basis en suède op de neus en eye stays. De hiel, zool en kraag hebben de kenmerkende touch van het Japanse label gekregen. Deze bestaan namelijk uit meerdere lagen. De dubbele Swoosh maakt dit design compleet.

Sacai x Nike Cortez 4.0 'White'

DQ0581-100 · Prijs vanaf €131,-

Naar alle aanbieders

5. Patta x Nike Air Max 1 ‘White’ – The Second Wave | DQ0299-100

Patta x Nike Air Max 1 'White'
Patta x Nike Air Max 1 'White' Most Wanted

Last but not least, de Patta x Nike Air Max 1 ‘White’, de laatste colorway van de Patta x Nike Wave collectie. De sneaker komt in het wit en heeft net als voorgaande colorways een upper van ‘Metallic Silver’ mesh en overlays van Off-White leer. Het paartje heeft de kenmerkende golvende mudguard. Op de mudguard is een mini Swoosh gestikt. Als laatste is de middenzool vergeeld wat een retro touch geeft aan de schoen.

Patta x Nike Air Max 1 'White' - The Second Wave

DQ0299-100 · Prijs vanaf €214,-

Naar alle aanbieders

Dit waren de ‘Most Wanted Sneaker Releases’ van week 36. Wil jij nou altijd op de hoogte zijn van alle nieuws rondom sneakers en streetwear? Download dan vooral de Sneakerjagers app! Hier kun je het laatste sneaker nieuws lezen, een release kalender bekijken, meedoen met giveaways en sneaker release informatie vinden. Dat allemaal in één app!