Skip to content
Upcoming

Most Wanted Sneaker Releases – Week 31

2 augustus 2022 17:34
Most Wanted Sneaker Releases – Week 31

Iedere dinsdag kijken we naar de ‘Most Wanted Sneaker Releases’ . In de week van 25 tot en met 31 juli 2022 kwamen er weer verschillende bijzondere sneakers uit. Zo dropte deze week, onder anderen, het Comme des Garçons PLAY x Converse One Star two-pack en de Air Jordan 1 Low ‘Dark Powder Blue’.

De keerzijde van hyped sneaker releases is dat ze snel uitverkopen bij de retailers. Het is dan nog altijd mogelijk om een paar te scoren via verschillende platformen. Op de Sneakerjagers resell-pagina kun je zien via welke sneaker marktplaats je jouw favoriete paar sneakers voor de beste prijs kan verkrijgen.

Hieronder vind je het overzicht met de Most Wanted Sneaker Releases van week 31.

Air Jordan 1 Low ‘Dark Powder Blue’ | CZ0790-104

Air Jordan 1 Low 'Dark Powder Blue' | CZ0790-104
Air Jordan 1 Low 'Dark Powder Blue' | CZ0790-104

De Most Wanted Sneaker Release van week 31 is de Air Jordan 1 Low ‘Dark Powder Blue’. Deze schoen is bekleed in het, vaak door Jordan Brand gebruikte, University of North Carolina kleurenpalet. Op het bovenwerk van deze schoen vind je een mix van zwart, wit en ‘Powder Blue’.

Het middenpaneel en de toebox zijn van leer en kleuren wit. Glad zwart leer bekleedt de eyestays, mudguards en de Swoosh. Het Powder Blue vind je op de hak, de heel tab en onder de frisse witte midsole. Ook de branding op de tong is in dezelfde lichte kleur blauw.

Air Jordan 1 Low 'Dark Powder Blue'

CZ0790-104 · Prijs vanaf €75,-

Naar alle aanbieders

Air Jordan 1 Low WMNS 'Dark Powder Blue'

CZ0775-104 · Prijs vanaf €78,-

Naar alle aanbieders

Comme des Garçons PLAY x Converse One Star ‘Cloud Dancer’ & ‘Black’ | A01792C | A01791C

Comme des Garçons PLAY x Converse One Star 'Cloud Dancer'
Comme des Garçons PLAY x Converse One Star 'Black

Comme des Garçons PLAY en Converse staan vooral bekend om hun Chuck Taylor All Stars collabs. Dit keer heeft het duo voor het eerst samengewerkt aan het One Star model. Met deze collab zijn twee colorways van het model uitgebracht, een zwarte en een witte.

Buiten de basis kleur verschillen de twee colorways niet veel. Beide sneakers hebben een rood CDG hartje en One Star aan de buitenzijde, met enkel een rode ster aan de binnenzijde. Bijzonder aan de ‘Black’ is dat de stiksel wit zijn, waardoor ze extra eruit springen. De versteviging bij de neus zorgt ervoor dat de sneaker langer meegaat als andere skateboardschoen.

Comme des Garçons PLAY x Converse One Star 'Black'

A01791C · Prijs vanaf €78,-

Naar alle aanbieders

Comme des Garçons PLAY x Converse One Star 'Cloud Dancer'

A01792C · Prijs vanaf €78,-

Naar alle aanbieders

Air Jordan 3 ‘Desert Elephant’ | CT8532-008

Air Jordan 3 'Desert Elephant' | CT8532-008
Air Jordan 3 'Desert Elephant' | CT8532-008

De Air Jordan 3 ‘Desert Elephant’ geeft een unieke twist aan de iconische ‘Black Cement’ colorway. Het bovenwerk is voornamelijk bekleed in zwart leer. De bruine mudguards bij de neus en hak ogen als de huid van een verouderde olifant.

De kraag en de midden voet zijn in een tan kleur, net als de suède tong. Verder heeft deze sneaker nog verschillende oranje detaillering op de tong en bij de eyestays. De gebroken witte midsole met de tan kleurige outsole maken het Woestijnolifant thema compleet.

Air Jordan 3 'Desert Elephant'

CT8532-008 · Prijs vanaf €142,-

Naar alle aanbieders

Nike Dunk Low ‘Safari’ | DX2654-200

 Nike Dunk Low 'Safari' | DX2654-200
 Nike Dunk Low 'Safari' | DX2654-200

Deze Dunk Low combineert Nike’s iconische Safari print in een mix van kleuren. Het bovenwerk heeft aks basis een off-white kleurend mesh. Hieroverheen zitten de overlays met de Safari prints. Bij de neus kleuren deze geel, bij de eyestays groen en bruin bij de hak.

Verder heeft deze sneaker nog een zwart leren Swoosh, crème kleurige voering en heel tab, en groene veters. Ter afronding heeft deze sneaker een duurzame NikeGrind zool.

Nike Dunk Low 'Safari'

DX2654-200 · Prijs vanaf €81,-

Naar alle aanbieders

adidas Yeezy Slide ‘Onyx’ | HQ6448

adidas Yeezy Slide 'Onyx' | HQ6448
adidas Yeezy Slide 'Onyx' | HQ6448

We sluiten het lijstje af met de adidas Yeezy Slide ‘Onyx’. Deze slippers zijn gemaakt van het lichte en duurzaam EVA Foam. Deze Yeezy slides hebben een minimalistische look door monochrome kleur en het simpele maar elegante design. De outsole is voorzien van gegroefde tanden, wat zorgt voor extra grip.

adidas Yeezy Slide 'Onyx'

HQ6448 · Prijs vanaf €100,-

Naar alle aanbieders

Dit waren de ‘Most Wanted Sneaker Releases’ van week 31. Wil jij altijd op de hoogte zijn van belangrijke sneaker drops? Zorg dan dat je de Sneakerjagers app download! Hier vind het laatste sneaker nieuws, een releasekalender, giveaways en sneaker release informatie, allemaal in één plek.