Skip to content
Upcoming

Beams en Mizuno maken een ‘Wash’ colorway

21 mei 2020 15:55
Beams en Mizuno maken een ‘Wash’ colorway

Sinds twee jaar is het Japanse sneakermerk Mizuno weer helemaal terug van weggeweest. Dit is voornamleijk te danken aan de hype rondom de vintage/retro runners. Mizuno is altijd een grote speler geweest op het gebied van sport en innovatie maar is ook altijd betrokken geweest bij casual lifestyle sneakers. Een goed voorbeeld van een casual sneaker is de Wave Rider serie. Een sneaker vol tribal lines en meestal gemaakt van een mix van materialen. Een andere Japanse ‘Giant’, Beams heeft samen met Mizuno besloten een Mizuno Wave Rider 10 te maken. De naam? ‘Wash’.

Mizuno x Beams Wave Ride 10 ‘Wash’ | D1GD200450

Deze Mizuno x Beams Wave Rider 10 ‘Wash’ is niet enorm druk. Het tonale bovenwerk is voornamelijk gemaakt van mesh en leer en uitgevoerd in een zandkleur. We zien echter nog wel een felle kleur, namelijk sinaasappel oranje. De felle kleur is gebruikt bij de laces, heel en de pull-tab.

Het model zal uitkomen op zaterdag 23 mei bij geselecteerde Mizuno retailers zoals Calico Jack en SNS. Je check de Sneakerjagers Releasekalender voor het meest complete overzicht van alle retailers waar je deze release kan kopen. Een officiele release bij Mizuno zelf blijft nog even uit voor deze Mizuno x Beams Wave Rider 10 ‘Wash’.

Beams X Mizuno Wave Rider 10 'Wash'

D1GD200450 · Prijs vanaf €414,-

Naar alle aanbieders
Wash
Wash
Wash
Images by: Hanon