Skip to content
Upcoming

Millie Bobby Brown en Converse lanceren een ”Millie By You” collectie

9 juli 2019 14:40
Millie Bobby Brown en Converse lanceren een ”Millie By You” collectie

Het innovatieve Nike ‘By You’ platform, dat al heeft samengewerkt met bekende merken zoals Heron Preston, Patta, Maharishi en nog een paar gaat nu samenwerken met Stranger Things ster, Millie Bobby Brown. Als de jongste van het team bundelt ze haar krachten met het label en ontwerpen ze samen een Chuck Taylor All Star low en High die je kunt customizen naar je eigen wensen.

Millie Bobby Brown heeft een passie voor walwissen en het leven in de oceaan. Daarom tovert ze de Chuck Taylor All Star Low en High om in een kleurrijke zomer klaar sneaker met all-over prints. Zowel de Hi als de Converse Low Chuck Taylor All Star beschikken over een print gebaseerd op haar passie voor walvissen en het leven in de oceaan. Het bijzondere aan deze collectie is dat je sneaker zelf kan customizen vandaar ook de naam ‘Millie by you”. Je kunt namelijk zelf de oogjes, branding en de veters aanpassen naar hoe jij het wilt hebben. De sneaker is dus uniek met een coole print!

Klik hier om naar de customize pagina van Converse te gaan>>

Vanaf 11 juli kan je aan de slag en je eigen sneaker customizen met de print als basis van de sneaker. Wil je meer van Converse zien? Klik dan hier.


Converse x Millie Bobby Brown “Millie By You”