Upcoming

Met deze adidas Stan Smith x GORE-TEX overleef je de winter

1 oktober 2019 16:30
Met deze adidas Stan Smith x GORE-TEX overleef je de winter

De adidas Stan Smith sneaker zijn altijd erg populair in de zomer, maar met de adidas Stan Smith x GORE-TEX Infinium Thermium kom je ook de winter door met deze Stan Smith’s!

adidas Stan Smith x GORE-TEX Infinium Thermium | FU8926

De schoen maakt gebruik van de aller nieuwste isolatie-technologie. Infinium Thermium is een erg dun membraan. Dit bevindt zich op de toebox en zorgt voor isolatie bij de gebieden die gevoelig zijn voor koude lucht. Het mooie is dat de rest van de schoen ook gewoon nog ademhaalt. Dit maakt de schoen geschikt voor weer en wind. Het ontwerp van de schoen is eigenlijk hetzelfde gebleven. Voor de schoen zijn alleen maar hoogwaardige materialen gebruikt. Zo zie je op de upper leer en op de toe box zie je glad leer net als bij de groene lederen heeltab. Wat nieuw is, is de GORE-TEX tag aan de zijkant en het Infinium logo, dit maakt het design af en laat de nieuwe technische vaardigheden van de schoen zien. We zien nog wel de traditionele geperforeerde stripes terug op de schoen.

De adidas Stan Smith x GORE-TEX Infinium Thermium released op zaterdag 5 oktober 2019 bij adidas en geselecteerde retailers voor een prijs van ongeveer €120,-. Scroll naar beneden voor foto’s en houd onze Releasekalender in de gaten voor alle laatste updates!


GORE-TEX X adidas Stan Smith 'Classic'

FU8926 · Prijs vanaf €75,-

Naar alle aanbieders
Stan Smith GORE-TEX Infinium Thermium
Stan Smith GORE-TEX Infinium Thermium
Images by adidas

The Turnover