Skip to content
Upcoming

Mercer X NASA W3RD Mars RELEASE UPDATE

3 april 2019 13:57
Mercer X NASA W3RD Mars RELEASE UPDATE

Mercer Amsterdam bracht al twee eerdere samenwerkingen uit met NASA. Nu is er een exclusieve samenwerking onderweg. Afgelopen maart kregen wij de eerste beelden van de gloednieuwe release, maar nu zijn er nog meer beelden die je niet mag missen. De releasedatum van de Mercer x NASA W3RD Mars is op vrijdag 12 april exclusief op de website van Mercer Amsterdam.

Nog niet eerder zagen we een sneaker met dit ontwerp. Dit komt voornamelijk door de combinatie van het wit met rood. Toch was de kleur rood nooit zó aanwezig, zoals bij dit exclusieve paar. Dit is te zien aan de achterkant van de sneaker en rust op een suède stof. Dit komt ook terug aan de voorkant, maar dan in een grijze tint. Aan de zijkant van de sneaker zie je groot ‘NASA’ uitgeschreven op het licht grijze mesh. De mudguard is gemaakt van wit leer. Ook de veters zijn wit gekleurd. Ten slotte is de mid/outsole ook wit wat de sneaker compleet maakt. Dit paar zal gigantisch exclusief zijn, en alleen verkrijgbaar op de website van Mercer Amsterdam. Er zullen slechts 50 paar gereleased worden. Deze exclusieve sneakers wil je natuurlijk niet missen. Ben je benieuwd naar de nieuwe beelden? Check ze dan snel hieronder.

Deze exclusieve release is op vrijdag 12 april en alleen online bij Mercer Amsterdam. De sneakers zullen €250,- gaan kosten. Wil je op de hoogte blijven van deze release? Schrijf je dan snel hier in om up-to-date te blijven.


Mercer X NASA W3RD Mars

Mercer X NASA W3RD Mars
Mercer X NASA W3RD Mars
Mercer X NASA W3RD Mars
Mercer X NASA W3RD Mars
Images by Mercer Amsterdam