Skip to content
Upcoming

Melody Eshani en Jordan Brand komen met een tweede samenwerking

17 maart 2020 19:01
Melody Eshani en Jordan Brand komen met een tweede samenwerking

Melody Eshani komt met een tweede samenwerking met Jordan. Eerder werd dit al aangekondigd, echter is er nu meer informatie over deze samenwerking beschikbaar. Melody heeft eerder al een te gekke collab gehad met Jordan, hieruit kwam een zeer opvallende Jordan 1 Mid. De Melody Eshani X Air Jordan Women ‘Bred’ is verkrijgbaar vanaf donderdag 19 maart.

Je zou Eshani dan ook kunnen kennen van deze vorige samenwerking, de AJ 1 Mid die in 2019 verscheen was erg kleurrijk en viel op dor de horloges die aan de veters zaten. De samenwerking die deze week gereleased zal worden is speciaal om het basketbal naar een nieuwe generatie te brengen. Melody heeft de samenwerking losgelaten op de Air Jordan Women. Deze Melody Eshani X Air Jordan Women ‘Bred’ is een ode aan Women’s History Month en de WNBA (WNBA is het dames basketbal).

Melody Eshani X Air Jordan Women ‘Bred’ | Closer Look

De sneaker zal zwart van kleur zijn, met rode details zoals de lining, de zool en de kersen die aan de veters bevestigd zijn. De kers staat voor vruchtbaarheid en bescherming. Op de heel van beide sneakers staat ME. Dit is staat voor Melody Eshani. Door het kersen symbool wil Melody Eshani deze aspecten doorgeven aan alle vrouwen. Het bovenwerk heeft verder nog een reflecterende lijn. Naast deze sneakers zullen er ook andere items verschijnen. Zoals broeken, shirts, tassen en sieraden. Elk item bevat het kersen symbool.

Deze Melody Eshani X Air Jordan Women ‘Bred’ is in de Verenigde Staten al uitgekomen, voor de veiligheid (ivm het coronavirus) zijn de sneakers daar alleen online uitgekomen en dus niet in-store. Bij ons zullen de sneakers verschijnen op 19 maart 2020. Vanaf 09:00 zijn de sneakers verkrijgbaar bij Nike en diverse geselecteerde Nike-retailers.

Melody Ehsani X Air Jordan Women 'Bred'

CQ2514-005 · Prijs vanaf €117,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike