Skip to content
Upcoming

Release Reminder: MEDICOM TOY x Nike SB Dunk Low

21 augustus 2020 09:00
Release Reminder: MEDICOM TOY x Nike SB Dunk Low

MEDICOM TOY wordt weer in de spotlight gezet door hun populaire samenwerking uit 2011 met Nike voort te zetten. Nike en MEDICOM TOY brengen zaterdag 22 augustus eindelijk de lang verwachte MEDICOM TOY x Nike SB Dunk Low ‘[email protected]’ uit.

De afbeeldingen gaan al maanden rond van de skateschoen en deze zaterdag is het dan eindelijk zover. MEDICOM TOY en Nike hebben in 2011 een erg gelimiteerde Air Force 1 uitgebracht die exact hetzelfde is als de aankomende SB Dunk Low. De twee merken hebben ook al eens eerder een SB Dunk Low/high Elite uit gebracht.

MEDICOM TOY x Nike SB Dunk Low | CZ5127-001

Deze nieuwe Nike SB Dunk release is erg simpel, maar toch erg opvallend. Zwart nephaar bevind zich over het gehele bovenwerk. Het apenstaartje logo van [email protected] bevond zich op de zijkant van de hiel en op de tong. Om wat contrast te geven aan het donkere bovenwerk heeft de hiel patch een crème kleur en is de sokliner wit. Een witte midsole en grijs rubberen outsole maken de sneaker af.

How to Cop?

De sneaker komt uit op zaterdag 22 augustus via de Nike SNKRS app. Dit is niet de enige manier om de sneaker te kunnen kopen, want enorm veel skateshops hebben al een raffle lopen voor de sneaker. Dus wacht niet te lang en schrijf je voor zoveel mogelijk raffles in! Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.

Medicom Toy X Nike SB Dunk Low '[email protected]'

CZ5127-001 · Prijs vanaf €228,-

Naar alle aanbieders
MEDICOM TOY Nike SB
MEDICOM TOY Nike SB
MEDICOM TOY Nike SB
MEDICOM TOY Nike SB