Skip to content
Watch

May Special – DJ Flava

14 mei 2021 18:00
May Special – DJ Flava

Het is weer vrijdag en dat betekent een nieuwe mix op Sneakerjagers Radio! This time with – Ivo Doesberg A.k.a. DJ Flava.

Getekend bij Robin Banks Agency waaronder DJ Abstract, Hansie en Massive het roster vullen, zit DJ Flava middenin ‘the heat’. Wel bekend van elk groot feestje in de afgelopen 20 jaar zoals Vunzige Deuntjes en Chocolade heeft DJ Flava daarnaast ook meerdere keren geopend voor de grootste internationale acts als Beyoncé & Jay-Z.

Je zou DJ Flava kunnen herkennen van zijn mixes op FunX die met een regelmaat op de radio te luisteren zijn. Naast dat hij als DJ al meer dan 20 jaar lang in de game staat, is Flava nu ook te vinden achter de schermen als Creative Manager op Next Era Publishing. Een publishing bedrijf gevestigd in Amsterdam die onder andere alle zaken regelen rondom het wel bekende producer-duo ‘The Trackmasters’. Klassieke albums als It Was Written door Nas en In My Lifetime , Vol 1 door Jay-Z vallen in hen discography. In combinatie met de skills en kennis van Flava kunnen we met een gerust hart zeggen dat er nog mooie albums aan gaan komen in de toekomst.

Flava brengt je vandaag een gloednieuwe mix met tracks van:

Be Honest – Jorja Smith (Tera Kort & Midas Dutch Remix)

Vuur – Broederliefde

Guestlist – Frenna Feat. NSG

Toast – Koffee

One Dance – Drake Feat. WizKid & Kyla

4 Life – Jonna Fraser & Lil Kleine

Boasty – Wiley, Stefflon Don & Sean Paul Feat. Idris Elba

Tellin Me Something – Nelson Freitas Feat. Mr Eazi

Kilometra – Burna Boy

Spicy – Ty Dolla Sign Feat. Post Malone

The Woo – Pop Smoke Feat. Roddy Rich & 50cent

Leave Em Alone – Quality Control

Birthday – Disclosure, Kehlani & Syd

West Ten – AJ Tracey & Mabel

Begin je weekend goed en begin maar eens uit te kijken naar de opening van clubs. Daar zal DJ Flava namelijk niet te missen zijn!

Sneakerjagers Radio is een nieuw concept van Sneakerjagers. Een platform waar jij je kan onderdompelen in de wereld van muziek. Samen met La Cassette hebben we een aantal tegekke Recordings opgenomen en zullen die de komende weken elke vrijdag met jullie delen. Enjoy!