Skip to content
Upcoming

Matthew M. Williams X Nike Free TR 3 SP // Closer look

29 mei 2019 12:05
Matthew M. Williams X Nike Free TR 3 SP // Closer look

Matthew M. Williams staat bekend als de oprichter van het bedrijf, 1017 ALYX 9SM. Nu is er bekendgemaakt dat deze ondernemer een samenwerking is aangegaan met de gigant Nike. Samen hebben ze een silhouet ontworpen die zeker nog niet eerder getoond is in de sneakerscene, namelijk de Nike Free TR 3 SP.

De details

Binnen de samenwerking hebben ze gekozen voor een uniek element, een verwisselbare zool. Deze zool kan je aan de rest van de schoen vast binden door middel van de banden die eraan zijn gemonteerd. De rest van de schoen lijk eigenlijk op een sok. Op de sok hebben ze ook nog een zool gemonteerd, je kan de sneaker dus ook dragen zonder de verwisselbare zool. Vervolgens zit er op de upper een transparante overlay. Daarnaast staat er aan de bovenkant van de enkel een kleine Swoosh en staat er op de binnenvoet een grote Swoosh. Dit model gaat in twee colorways verschijnen. Eén die helemaal bedekt is met een zwarte kleur, en de ander die helemaal bedekt is met een beige kleur.

Helaas is er nog niet bekend wanneer deze unieke sneakers gaan uitkomen en hoeveel de sneakers gaan kosten. Wij verwachten dat er in de aankomende weken hier meer informatie over vrijkomt. Kan jij niet wachten tot dat je deze sneaker kan bemachtigen? Houd onze releasekalender dan goed in de gaten.Images by: Nike