Skip to content
Watch

Matman – The Turnover Episode 44

7 mei 2022 16:00

Deze week hebben wij de eerste internationale deejay te gast in The Turnover. Aflevering 44 met DJ Matman is nu hierboven te bekijken, of via onze Mixcloud pagina te beluisteren.

Matman

Als UK DMC kampioen, UK ITF kampioen, European Turntable Techniques Champion en Red Bull 3style finalist is Matman een zeer gerespecteerde DJ en producer uit Londen. Bekend om zijn brede muziekkennis, wereldklasse dj skills en remixing talent.

In de afgelopen tijd zijn Matman’s edits en remixes wereldwijd te horen geweest in heavy rotation, gedraaid door legendes als Jazzy Jeff (US), Mr Thing (UK), DJ Koco (Japan), en nog veel meer! Je kan zijn mixen exclusief luisteren via Patreon.

Matman is momenteel de officiële DJ voor de snelst groeiende internationale sport, namelijk tikkertje, ook wel bekend als chase tag. Daarnaast is hij ook de vaste DJ van Youtube sterren ‘The Sidemen’. Hij heeft het podium gedeeld met legendes als De La Soul, Roy Ayers, Jazzy Jeff, Run The Jewels, Grandmaster Flash, Public Enemy, Pete Rock & CL Smooth, Big Daddy Kane, Biz Markie, The Pharcyde, Guru (Gangstarr), DJ Premier en A-Trak. Hij spinde platen op feestjes van Stüssy, Vans, NFL, NBA & Absolut Vodka. Beroemdheden als Prins Harry, Quentin Tarantino, Idris Elba, Mark Ronson, Sting en Metallica stonden al in zijn publiek. He gets around!

Tracklist Aflevering 44

Luther Vandross – Better Love

Jodeci – Get On Up (Mister Dalvin’s Remix)

Lucy Pearl – Dance Tonight

Tory Lanez Feat. Koffee – Toast

L.O.X. – Recognize

James Brown – Funky President

Dam Funk – Hood Pass Intact

RocknRolla Soundsystem – Going Back To Cali

MXTT HXLL – Hold You Down

Sebastian Faure – Possible

The Fatback Band – Put The Funk On You

DJ Clif – Drums Soul 2

Michael Jackson – Remember The Time (12” main Mix)

Ibiza Aftermath – Dock Of San Antonio Bay (Club Dub)

Busta Rhymes – Ny Shit (DJ Prime Remix)

Sneakerjagers Radio

Wil je op de hoogte blijven van Sneakerjagers en The Turnover? Volg ons dan op Instagram en houd onze nieuwspagina goed in de gaten. Zo ben je altijd op tijd voor de nieuwste aflevering van The Turnover.